tiistai 30. kesäkuuta 2015

Elämää helpottamaan

Vaikka tämä lapsiperhearki aika kiireistä välillä onkin, olen silti välillä päässyt istahtamaan myös ompelukoneen taakse. Nämä hetket tosin silloin, kun mies oli vielä kotona isyyslomalla sen sijaan, että olisi päivät töissä, mutta siitä lisää myöhemmin... Ompelin itselle tarpeeseen imetyspaitoja ja toppeja ja viimeistelin helmat näistä, jotka tein jo raskausaikana. Laitoin alareunaan kuminauhat, koska tykkään tuommoisesta hieman pussittavasta mallista. Peittää sopivasti vähän myös noita mahamakkaroita :)

Uusin tunika on Verson Puodin oranssista paratiisin puutarhasta, jota tilasin kun minttua ei ollut enää saatavilla. En oikein osaa sanoa, että onko tuo mun  väri vai ei, mutta onneksi kaunis kuosi vähän pelastaa ;) Olen metsästänyt täydellisen hihattoman kaavaa ja tällä päästiin jo aika lähelle. Yläosa on piirretty Ottobren naisten jumppatopin kaavalla, joka oli siis Glenda lehdestä 5/2010. Alaosa perus Onion.



Toisen paidan tein perus pitkähihaisena ja mustana, että voisi pitää kuvioleggareiden kanssa. Tämä oli myös oman ompeluryhmän haasteeseen tehty, jossa minulle annettiin sanoiksi "äitiys, punainen ja kukka". Tässä on siis imetysluukku eli äitiys, takana punainen vetoketju ja oman ompelumerkin toisella puolella on se kukka.


Tämmöistä mukavaa perusvaatetta, joka ei ehkä huuda kilometrien päähän, että "hei, olen imetyspaita!". Tykkään tuosta vaakaluukusta kaikista eniten ja se on helpoin ja kätevin käyttää ja olen nämä päällä onnistunut julki-imettämäänkin ensimmäistä kertaa ja melko huomaamattomasti. Harmi, että kaupoista näitä vaakaluukullisia ei oikein edullisesti löydy. Jos itse pitäisi käyttää esim niitä Mamaliciouksen ristikkäisellä luukulla olevia paitoja pelkästään imetystarkoitukseen, voisi olla että pitäisin pelkästään toppeja ja neuletakkeja, kun niissä menee heti hermo kun se luukku ei minusta ole toimiva. Onni on omatekemien paitojen lisäksi myös ystävä, joka on ostanut vaakaluukullisia Boobin paitoja ja mekkoja  ja antoi ne minulle lainaan, kun ei itse tarvi. Samaiselta ystävältä sain myös kassillisen odotuspaitoja, joten helpolla olen päässyt vaatteiden kanssa <3


2 kommenttia:

  1. Nätti toppi ja kiva paita :) Tuo vetskari on hauska yksityiskohta, ei se muuta tarvitsekaan. 👍

    VastaaPoista
  2. Sama juttu täällä, että eipä ole isyysloman jälkeen ehtinyt koneiden ääreen istumaan. Mukavannäköisiä imetyspaitoja kummatkin. Punainen vetskari on tosiaan hauska yksityiskohta. Näitä arjen helpottajia tarvittaisiin täälläkin. Tällä hetkellä pesen pyykkiä lähes joka ilta, että on seuraavalle päivälle jotain päällelaitettavaa :D

    VastaaPoista