tiistai 8. lokakuuta 2013

Perusvaatetta kaappiin

Verson puodin sokerihiirikangas on yksi niistä, joista en tykännyt juurikaan kun näin kuvan kankaasta. Pikkuhiljaa facebookin ompeluryhmän seinillä alkoi näkyä kuvia tästä kankaasta tehdyistä vaatteista ja se olikin ihan kivaa. Ei kuitenkaan niin kivaa, että olisin tilannut. Nyt kuitenkin sain vaihtokaupassa tätä palasen itselleni. Tarkoitus oli tehdä vauvalle body, mutta suunnitelma muuttuikin matkan varrella Veetin paidaksi :) Hihoihin tuota kangasta ei riittänyt, joten laitoin punaista Metsolan pallojoustista kaveriksi. Nyt peukut pystyyn, että tuo valkoinen ei ihan kamalasti ottaisi väriä muista kankaista ja pilaisi paitaa...
Myös Veetin t-paitaosasto kaipaa kovasti päivitystä, kun kaikki käytössä olevat paidat ovat jo vuoden takaiselta kesältä. Paitoja on pidetty siis yli vuosi ja pesty kovasti, kun niitä ei kamalan montaa ole. Kunto on sen mukainen. Jämäkankaista tein ensihätään pari kappaletta, niin saa talvella pitkähihaisen alle. Kaavana kaikissa paidoissa on Little Lamb koossa 104cm. Norsupaidan kankaat Kärkkäiseltä, skootterikangas kaverilta saatu.

6 kommenttia:

 1. Kivoja väriyhdistelmiä!
  Sivusin juuri blogissani juuri tuota aihetta, miten kalliitkaan ompelukankaat eivät tahdo pysyä hyvänä sellaisessa käytössä mihin lastenvaatteet joutuvat. Esikoiselle tehdyistä paidoista suurin osa on sellaisessa kunnossa että niitä ei nuoremmalle viitsi enää kierrättää, kun taas ostovaatteista monet ovat vielä hyväkuntoisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei oo ollut kaupan paitoja oikeastaan vuoteen niin ei ole vertailukohtaa, mutta osa kankaista on pysynyt lukuisista peruista huolimatta tosi hyvinä ja osa menee muutamasta pesusta tosi kamalan näköiseksik :/

   Poista
 2. Miulle käy monesti noin, että en tykkää kankaasta ennen kuin nään muilla siitä ihanuuksia. Tosi kivoja paitoja, etenkin sokerihiiret :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Ja sitä kun ajattelee, että hyvä ettei tuotakaan kangasta tartte ostaa (siis kun tulee joku uus mitä muut hehkuttaa) ja sit näkeekin valmiin vaatteen ja se oli menoa sit :)

   Poista