keskiviikko 30. lokakuuta 2013

GFG-ruokia

Aikaisemmin kirjoittelinkin jo vähän noista Go fat go-ruuista, mitä olen syönyt. Dieetti on edelleen käynnissä. Kuukaudessa painoa tippui noin kuusi kiloa ja jossain vaiheessa hoksasin ottaa vyötärömitankin ylös ja siitäkin on se viitisen senttiä lähtenyt pois. Orjallisesti en ole ohjeita noudattanut ja varsinkin viikonlopun ompelulaneilla tuli kyllä syötyä kaikkea muuta kuin terveellisesti! Ja ensi viikolla on ne ristiäisetki ja siellä aion kyllä maistaa kaikkea. Palataan sitten normaaliin rytmiin taas maanantaina. Mutta tässä alla jotain ruokavinkkejä teille lukijoillekin!

Makaronia
paistettua jauhelihaa
paprikaa
sipulia
soijaa
kalakastiketta
mausteita


Perussalaattia kukkakaalilla höystettynä
raejuustoa
paistettuja siikafileitä tillillä, suolalla ja sitruunapippurilla maustettuna


Jauhelihapihvejä, jotka tehty vain yhteen kananmunaan per annos
salaattia
lohkoperunoita

Riisiä
jauhelihaa
salaattia
luultavasti jotain rehuja "risoton" seassa, en vain muista enää mitä

Tämmöisiä ruokia on ainakin mahdollista syödä ihan kaikkia määriä noudattaen. Tänään tein kanakeittoa, johon tuli maustamatonta kanaa, pakastevihanneksia sekä tummaa makaronia. Lounaalla puolestaan söin salaatin siikafileen kera. Onni on kalastava isi, jolta saa halutessaan ilmaista kalaa! Kiireisen iltapäivän pelastus ovat täysjyvänuudelit tonnikalan ja soijan kera sekä lisäksi salaattia tai jotain vihanneksia pakastimesta.

6 kommenttia:

  1. Herkullisilta näyttää! Mitenkäs muuten tuohon alareunaan saa tuon tykkään/ei kiinnostanut toiminnon?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakko kyllä nyt myöntää, että en muista miten sen saa kun en jotenkin nähnyt tuolta ulkoasun muokkauksesta, että miten se on lisätty! Ilmoitan jos keksin :D

      Poista
    2. Löytyihän se sittenkin. Eli menet tuonne ulkoasun muokkauksee ja siinä kun on se laatikko blogitekstit niin menet sinne kohdasta muokkaa ja siellä on Toiminnot-nimine kohta mistä voi tehdä ne laatikot.Jos jäi vielä epäselväksi niin kysy. Laitan tarvittaessa vaikka kuvakaappauksen.

      Poista
  2. Nämä ruuathan näyttää tosi herkulliselta! Itsekin pitäis sillai järkevästi keventää ruokavaliota, ettei paino raskausaikana nousis ihan kamaliin lukemiin. Täytyy ehkä testailla näitäkin annoksia :)

    VastaaPoista
  3. Nams, kylläpäs alkoi tehdä mieli salaattia. Mä mittasin silloin tammikuussa ennen superdieettiä reiden, lantion, vyötärön, rinnan ja haban. Varsinkin vyötäröstä katosi muutamassa viikossa useita senttejä ja dieetin loputtua vyötärö oli 15cm kapeampi.

    VastaaPoista