perjantai 18. lokakuuta 2013

Pakko saada- kyntteliköt!

Katsokaapa mitä bongasin tänään pinterestiä selaillessani?!?! Aivan ihania uusia kynttilänjalkoja Konstsmideltä. Saman tien kun näin kuvat, hurautin Kärkkäiselle katsomaan, että onko heidän valikoimissaan näitä, koska tiedän Kärkkäisen myyvän tuota merkkiä. Ja löytyihän sieltä tuo ylempi malli. Pähkäilin mustan ja valkoisen välillä, mutta päädyin kuitenkin valkoiseen. Kynttelikköä meillä ei vielä olekaan, koska ne perinteiset on niin yök yök mun mielestä.


Tämä alempi on hieman perinteisemmän mallinen ja ostaisin varmaan tuonkin, jos jostain löytäisin. Tosin en tiedä onko meillä paikkaa molemmille, mutta tuo on vaan niin hieno! Ylempää saa myös puunvärisenä sekä alempaa puunvärisen lisäksi punaisena. Mitäs tykkäätte? Musta nää on tosi kivat pienen budjetin kyntteliköt, koska kaikki mihin tähän mennessä oon ihastunut, ovat olleet jotain parin sadan design-juttuja.


12 kommenttia:

 1. Ylemmät joo, mutta alemmat ei. Ihan selkeitä lumiukkoja. Ja kiitos vinkistä, saatan shoppailla itelleniki tuommosen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kun sanoit niin joo, näyttää kyllä lumiukoilta :) Kärkkäisellä tais olla vaan mustia ja valkoisia, hintaa vajaa kolmekymppiä.

   Poista
 2. Oi, miten kauniit! :) Ja ihanan erilaiset kuin ne ihan perinteiset. Punaisen ja vihreän kotiuttaisin kyllä heti jos vaan löytäisin jostain.

  VastaaPoista
 3. On kyllä kauniita! Varsinkin tuo ylempi! :)

  VastaaPoista
 4. Vau! Ihanat, varsinkin tuo musta. Ehkä pakkohankinta.

  VastaaPoista
 5. Ihanat! Onko tuo runko puuta?

  VastaaPoista
 6. Hei tuo alempi taitaa löytyä Ellokselta ainakin.. on kovasti samanlainen http://www.ellos.fi/ellos-home/sahkokynttelikko/413083?N=1z141v0Z1z141o7&Nao=29&rcnt=100&Ns=RankValue6|1 ja aika suolainen hinta. Yrittänyt katsella alennuskoodeja..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. huh hintaa tosiaan... Jännä että merkkiä ei ole ilmoitettu...

   Poista
 7. Prismassa on tuo 7 kynttilän ihanuus hintaan 39.90e !

  VastaaPoista