sunnuntai 18. elokuuta 2019

Nosh syksyn uutuudet naisille

//Yhteistyössä Nosh-edustaja Niina Väisänen

Yhtä varmaa kuin vuodenaikojen vaihtuminen on se, että meidän talossa pidetään kerran kaudessa Nosh-kutsut! Laskeskelin, että ainakin neljän vuoden ajan olen järjestänyt yleensä kutsut niin keväällä kuin syksylläkin, yleensä aina uuden naistenmalliston ilmestyessä. Vaatekutsut ovat minulle mieluisa tapa ostaa vaatteita, sillä en ole kovin ahkera vaatekaupoissa kävijä. Samalla voi kutsua tuvan täyteen ystäviä ja vaihtaa kuulumisia ja testailla vaikkapa uusia reseptejä. Mallistosta löytyy lähes aina myös jotain ostettavaa joko itselle tai lapsille. Iso osa kutsujen onnistumista on asiansa osaava edustaja, joka valikoi juuri sulle sopivat vaatteet. Olen ollut joskus kutsuilla, joissa edustaja on ollut kirjaimellisesti vähän pihalla tuotteista ja itse arvostan sitä, että yritetään edes selvittää jos ei lonkalta osaa vastata :)


Jos vaatekutsujen järjestäminen kiinnostaa niin täältä voit lukea siitä hieman lisää :)

Syksyn 2019 uusi naistenmallisto

Tänä vuonna olikin vähän erilainen kauden aloitus, kun pääsin valokuvaamaan oman Nosh-edustajani Niinan kanssa malliston vaatteita julkkareiden jälkeen. Soviteltiin melko monta eri vaateyhdistelmää ja napsittiin amatööreinä niistä kuvia. Mukavaa vaihtelua, vaikka kameran edessä oleminen ei olekaan itselle kovin luontainen paikka. Varsinkaan toisen ihmisen kuvaamana! Mutta ei haitannut, oli mukavan rento kuvaussessio noin muuten ja nauraa sai välillä vedet silmissä. Onneksi kumpikaan meistä ei ole ammattimalli niin ihan yhtä jäykkinä törötettiin kameran edessä vuorotellen.Noshin vaatteita saa tilattua heidän omasta verkkokaupasta, mutta tykkään itse hoitaa nykyisin homman edustajan kautta. Suosin edustajaa ihan siitä syystä, että:


- samalla tuen pienyrittäjää
- saan postikulut hieman halvemmalla
- saan henkilökohtaista apua vaatteiden mitoituksesta
- saan muutenkin ammattitaitoista palvelua ja heti vastaukset mieltä askarruttaviin kysymyksiin
- saan tilattua uutuudet heti niiden saavuttua, verkkokauppaan osa tulee vasta myöhemmin kaikkien saataville


Tiesitkö, että sillä ei ole väliä minkä alueen edustajaan olet yhteydessä, jos tarvit apua tilauksesi kanssa? Esimerkiksi omaan Nosh-edustajaani Niinaan uskaltaa olla rohkeasti yhteydessä sillä hän on jo kahdeksannen kauden edustaja, joten kokemusta on jo pitkältä ajalta! Hän osaa yleensä aina valita minulle sopivan koon, mikäli sovituskappaleista ei löydy sitä omaa kokoa ja yleensä saa kokeilemaan yllättäviä valintoja, joita en itse olisi koskaan edes harkinnut ja sitten ne lopulta päätyvät vaatekaappiini lempparivaatteiksi. Juuri tämä on yksi niistä syistä, miksi kannattaa kääntyä edustajan puoleen! Kun kysyt apua mitoituksen kanssa, vältyt myös hutitilauksilta ja turhilta edestakaisin postituksilta, jotka tosin Noshilla ovat ilmaiset eli kaikkea voi rauhassa sovittaa kotona ennen ostopäätöstä. Vaatteen kuljettaminen on aina kuitenkin epäekologisempaa jos se tehdään useita kertoja. Onneksi kuljetuksen epäekologisuutta voi kompensoida hieman sillä, että tuotteet on valmistettu ekologisesta luomupuuvillasta :)Pidempään blogia seuranneet tietävätkin, että olen jo melko pitkään ollut Nosh-fani, niin kankaiden kuin vaatteidenkin osalta. Sydän itki lähes verta, kun Nosh ilmoitti lopettavansa kankaiden myynnin viime vuoden puolella. Onneksi ostovaatteita kuitenkin saa vielä!Noshin vaatteissa itseä miellyttää yleensä melko ajattomat mallit, jotka sopivat monesti niin arkeen kuin juhlaan. Toki erilailla asustettuina. Materiaali on yleensä miellyttävän joustavaa luomupuuvillaa, joka kestää pesusta toiseen menettämättä muotoaan ja värejään. Hinta on vielä sellainen, että sen raskii maksaa. Varsinkin kun tietää ompelijana paljonko naisten mekkoon menee kangasta jos meinaisi itse tehdä ja säästää. Nosheista löytyy minulle tiettyjä istuvia malleja selässä menevän sauman ansioista, koska itsellä on todella lyhyt selkä ja monet vaatteet pussittavat sieltä.

Kun jokaisilta kutsuilta ostaa vaatteen, kertyy vaatekaappiin sopivasti helposti yhdisteltäviä vaatteita, jotka ovat mukavia päällä. Itse olen ostanut aika ajattomia malleja, jotka eivät heti sitten mene pois muodistakaan.


Mikäli Noshit ovat lähellä sunkin sydäntä, klikkaa ihmeessä seurailemaan Niinan fb-ryhmään, mistä saat tietoa uutuuksista, tarjouksista ja näet kivoja sovituskuvia! Välillä sieltä voi bongata myös myynnistä käytettyjä herkkuja. Lisäksi ryhmässä starttaa tänään mukava arvonta, missä voit voittaa lahjakortin! Ota seurantaan myös meidän molempien Instat @nauravanappi sekä @NOSH_Niina niin moninkertaistat mahdollisuutesi voittaa lahjakortti.

Mikäli tarvitset apua tilauksesi kanssa, tavoitat Niinan sähköpostilla niina.vaisanen@noshvaatekutsut.fi tai Instagramissa @NOSH_Niina tai toki myös facebook-ryhmän kautta.

1 kommentti:

  1. Itse myös pidän kovasti tästä merkistä ja blogannut myös Nosh kutsuista ja vaatteista. Ihania juttuja taas tullut (arjensuklaasuukkoja.blogi.net)

    VastaaPoista