tiistai 13. elokuuta 2019

Alekoodi välikauteen

*teksti sisältää mainoslinkkejä

Meillä välikausivaatehommat alkavat olla hyvin jo paketissa ja kaikille löytyi vaatteet viime keväältä.  Onneksi, sillä kolmen  lapsen vaateostokset eivät ole kukkarolle kovinkaan antoisaa hommaa. Ainoastaan Aavan ja Viian jalat olivat saaneet kasvupyrähdyksen, minkä vuoksi tuli paniikki ostaa uusia kenkiä. Viialle löytyikin jo halvalla Vikingit, mutta Aava oli vielä ilman. Lasten goretexit ovat järkyttävän kalliita uutena. Vikingitkin yli 80e!  Viian ollessa kuumeessa mulle jäi aikaa selailla nettiä kenkien osalta ja hoksasin, että *Lekmerillä oli ihan kiva alekoodi käytössä

Eli koodilla NOW40 sai -40% alennusta ja se näytti käyvän myös jo alennettuihin tuotteisiin. Niinpä nappasin Aavalle seuraavassa koossa nämä* Vikingin goretexit. Hintaa jäi 40e suunnilleen alennusten jälkeen. Josko näillä tämä syksy mentäisiin, keväällä tuskin enää mahtuvat, jos jalka jatkaa kasvuaan yhtä tiuhaa kuin nyt.

Tällainenkin koodi näytti olevan voimassa:

Saat 10 € kun teet ostoksia 70 €
20 € kun teet ostoksia 100 €
40 € kun teet ostoksia 150 €
Käytä koodia: ONLYLEKMER


Jos siis on jotain puutteita välikausivarustuksissa niin kannattaa kyllä käyttää tuo koodi hyödyksi. Testasin vielä huvikseen, että näyttäisi antavan sen uuteenkin tilaukseen eli ei ehkä siinä ei ole edes mitään määrää montako tuotetta saa ostaa alella? Meillä nyt ei tällä erää ollut muulle oikein tarvetta niin nakkasin koriin vain nuo kengät

Kannattaa tsekata ainakin nämä ihanat *Kulingin Stockholm välikausitakit, mitkä tytöillä on kuvassa. Näille jää hintaa 29e ja ovat olleet meillä mieluisia. Näissä on tekniset ominaisuudet, mutta menevät myös siistimpinä takkeina. Tsekkaa täältä esim lisätietoa mitoituksesta.


Viialle on muuten jemmassa seuraavassa koossa Kulingin välikausihousut, nämä *Reykjavik-malliset. Vielä ei käyttökokemusta ole, mutta housut ovat edulliset ja kangas tuntuu sopivan paksulta ja laadukkaalta. Vastaa minusta kaksoiskoon isompaa numeroa ja mitoitukseltaan tuo 110/116 oli saman kokoinen kuin Kappahlin housujen 116cm. Pitkään aikaan ei ole tullut jaettuakaan näitä alevinkkejä, mutta nyt piti pitkästä aikaa kun oli näin hyvä koodi!  Toivottavasti tästä oli jollekin teistä apua vaatehankintoihin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti