lauantai 16. helmikuuta 2019

Kahdeksanvuotias blogi!

Tämän kuun alussa rakas blogini täytti jo huikeat kahdeksan vuotta! Blogini on siis yhtä vanha kuin meidän vanhin lapsi. Blogin tarinan voit lukea tästä neljä vuotta vanhasta postauksesta, koska eihän blogin syntytarina muutu vuosien saatossa mihinkään! Vaikka blogini ei välttämättä olekaan enää maailman aktiivisin, en ole kirjoittamista halunnut lopettaakaan, koska välillä on vain niin kiva kirjoitella ajatuksiaan ylös ja jakaa teille vaikkapa kivoja alevinkkejä tai ihan vain arkea teidän kanssa.



Vaikka yleensä blogissa mennäänkin aika pinnallisella linjalla, olen kuitenkin halunnut raottaa vähän verhoja esimerkiksi perheemme erityislapsen osalta ihan sen vuoksi, että haluaisin näiden asioiden olevan tulevaisuudessa vähemmän tabuja ja että yhä useammat vanhemmat uskaltaisivat hakea lapsellensa apua ilman, että leimaantuisivat. Edelleenkin on liikaa tapauksia, jossa lapsi ei saa tarvitsemaansa tukea, koska vanhempien mielestä erityinen lapsi on jotenkin häpeä. Haluaisin, että ihmisten tietoisuus asioista kasvaisi, ettei erityisiä tai heidän perheitään tuomittaisi niin helposti. Ehkä myös tuon välillä niin vaativan arjen vastapainoksi on välillä kiva paeta hömppään tänne blogin puolelle ja käsitellä täällä niin kevyempiä, hyvän mielen asioita.



Blogin kautta olen päässyt myös tekemään kivoja yhteistyökuvioita ja muutenkin oppinut paljon. Yhteistyökuviot olen koittanut valita sen mukaan, mitkä sopivat juuri meidän perheeseen. Eikä niitä kovin paljoa ole blogissa nyt ollutkaan. Viimeisen vuoden aikana olen hieman perehtynyt paremmin hakukoneoptimointiin, mitä en ennen juurikaan tehnyt. Siinäkin olisi hurjasti lisäopittavaa, mutta koska tavoite ei ole saada sataatuhatta lukijaa, en ole sille kovinkaan paljoa uhrannut aikaa. Myös kuvien käsittelyä olen yrittänyt nyt hieman opetella ja toivottavasti näissä asioissa mennään eteenpäin koko ajan! Kyllähän ihminen kehittyy kun jaksaa opetella. Vielä jos saisi vuorokauteen lisää niitä ylimääräisiä tunteja, että ehtisi tehdä käsitöitä, kuvata, blogata, opetella kuvaamaan ja kaiken lisäksi pyörittää arkea ja olla perheen kanssa! :)



Mieltä lämmittää aina kivat kommentit, joita teiltä tulee. Nykyaikana kommenttien määrä yleisesti on varmasti vähentynyt roimasti, koska ihmiset käyttävät enemmän nopeampia palveluita kuten vaikka Instaa ja se on myös oma lempparini, koska tykkään katsella kuvia ja se on pikainen käyttää. Minut löydät sieltä myös Nauravanappi-nimellä ja siellä jaan enemmän vielä meidän arkea. Lisäksi Instassa on joskus myös arvontoja, joten kannattaa ottaa tili seurantaan tästä .



Blogin synttäreitä olen ruukannut aina juhlistaa jotenkin ja tälläkin kertaa olen saanut mukaan muutaman yhteistyökumppanin, jotka tarjoavat teille arvottavaksi sellaisia tuotteita, joiden käyttäjä olen jo valmiiksi ja joiden takana on helppo seistä. Eli muutamia omia lempparijuttujani on tulossa arvontaan ihan piakkoin kun ehdin saada postaukset valmiiksi. Pysykää siis kuulolla!


Nyt saisi sitten esittää myös postaustoiveita ihan laidasta laitaan. Katson mitä niistä pystyn järkevästi toteuttamaan!

5 kommenttia:

  1. Paljon onnea! 🌹
    Tykkään lukea blogiasi juuri sen vaihtelevuuden vuoksi.
    Eniten pidän käsityövinkeistä, luontoretkistänne ja ihan vain kotiin ja arkeen liittyvistä asioista.
    Jatka samaan malliin! Hyvää kevättä😊
    T. Maija

    VastaaPoista
  2. Myös day postaukset on lemppareita. Ja kaikki ruoka-ja arkipostaukset kiinnostaa.

    VastaaPoista
  3. Onnea blogisynttäreiden johdosta! Olen tuore lukija, vasta pari kuukautta seurannut. Tämänkaltaista blogia on ollut vaikea löytää, tälläista joissa on tavallinen perhe ja tavallinen arki, ja joka kuitenkin päivittyy tasaisesti. Tykkään kovasti!! Toivon ihan niitä arjen pyörittämisen vinkkejä, ja tavallisia asioita josta jokainen perheenäiti voi inspiroitua ja löytää itsensä :) mukavaa talven jatkoa Torniosta! T. Iida

    VastaaPoista
  4. Arki,minun päivä,kirjavinkit,kaikki säilytysvinkit lapsiperheessä,arvonnat

    VastaaPoista
  5. Hei! Toivoisin postausta ompelupisteestäsi, ja ompelurutiineistasi. Olisi myös kiva kuulla mitä blogeja sinä itse seuraat. /Iida

    VastaaPoista