lauantai 23. helmikuuta 2019

Elloksen alelöydöt

 *postaus sisältää mainoslinkkejä, pelkkä klikkaus ei tuo rahaa mulle :)

Viimeksi kun vinkkasin täällä Elloksen superalesta, sain toiveen esitellä myös omia alelöytöjäni. Tuolla olisi ollut kamalasti kenkiä ja ulkovaatteita tosi halvalla, mutta just meidän koot oli kaikista loppu, mitä olisi tarvittu. Tytöille löysin kuitenkin muutaman edullisen paidan. Näistä vaaleanpunaiset ja musta röyhelöpaita ovat Aavalle ja valkoinen kesätoppi Viialle.


Löysin myös itselle pari vaatetta. Toki netistä tilaaminen on aina haastavaa kun ei voi ennen ostopäätöstä sovittaa, mutta onneksi Ellokselle on vielä ilmainen palautus. Nämä kaksi lyhythihaista toppia on ostettu kesäksi.


Ja pari mustaa pitkähihaista nyt pidettäväksi. Tuo superale loppui jo välillä, mutta nyt näkyi olevan voimassa taas maanantaihin asti. Eli koodilla 395527 saa alen merkkituotteista vielä -40% lisäalen ja niistä Elloksen omista tuotteista -50% lisäalen. Eli jos omaa kokoa löytyy niin tuotteille jää naurettavan vähän hintaa. Reiman toppahousuja oli pieniä alle 116cm kokoja alle viidenkympin ja niihin saa sitten vielä tuon -40% lisäalen.


Pakko vielä vinkata tästä Reiman Silda-takista, koska tätä oli muutama koko jäljellä (110 ja 116cm) ja hintaa jää reilu 50e. Tän oikea hinta noin 149e! Ostin tämän jo aiemmin Reiman omasta alesta Aavalle ensi talveksi. Tässähän tuo pinta on siis kuvioitu heijastinkankaalla eli koko takki heijastaa! Tämä on aika hoikkaa mallia ja minusta tästä saa ottaa melkein kokoa isomman kuin lapsen mitta, varsinkin jos lapsi ei ole todella hoikka. Meidän oma takki on vielä matkalla, joten sovituskuvaa ei ole tähän hätään laittaa.


Kun hoksattiin, että tää ale on vielä käynnissä niin tehtiin eilen miehellekin tilaus ja otettiin iso läjä farkkuja sovitukseen kun niidenkin hinta oli ennen lisäale jotain viidenkympin luokkaa. Kenkäpuolella oli myös esim edullisia merkkitennareita! Että nyt on hyvä mahdollisuus tilata sille miehellekin sovitukseen kotia vaatteita, jos sattuu olemaan sellainen puoliso, joka ei tykkää ravata vaatekaupoissa ;)

Oletteko te tehneet löytöjä Elloksen alesta?

2 kommenttia:

  1. Väärää tietoa, ei saa tuosta Reiman takista lisäalea, takki maksaa 90e ja on jo valmiiksi alennetulla hinnalla. Soitin Elloksen asiakaspalveluun ja koodi koskee vain normaalihintaisia tuotteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa outoa, mulla se kyllä antoi tuolla alen kun viesti oli erikseen että merkkituotteiden alehinnoista -40% :o Mutta nää Elloksen koodit on aina vähän tämmöisiä, että osasta tuotteista tulee ja osasta ei vaikka kaikista pitäs tulla. Sama koodi 8-lopulla oli -30% normihintaisista. Me tilattiin just miehelle iso läjä merkkituotteiden farkkuja ja koodi meni ongelmitta läpi.

      Poista