keskiviikko 13. helmikuuta 2019

Pisaroita mekossa

Viime vuoden puolella tilasin Metsolan alesta pienen palasen hauskaa kultapisaraista collegea. En itse asiassa edes tiennyt, että Metsola myy enää kankaita! Hintaa tällä metrin palalla taisi olla kympin luokkaa? Ajattelin käyttää sen Aavan mekkoon, koska Aavalla on mekkojakin vähemmän kuin Viialla. Isompiin vaatteisiin menee enemmän kangasta, niin varmaan siitä syystä tulee ommeltua enemmän Viialle kuin muille.


Mekon kaava on Ottobresta 4/16. Käytännössä melkein sama kaava kuin Roses on grey , mutta se isompien tyttöjen versio. Koko taisi olla pienin 128cm, kun muistelin että ainakin se pienempien versio on aika isoa mitoitusta. Vähän ehkä liian leveä tässä on Aavalle tuo etukappale tai sitten malli ei tässä jotenkin istu niin hyvin kuin siinä pienempien koossa.


Myös kaula-aukon kanssa tuli tapeltua kun siitä tuli ensin todella hassun näköinen. Resori jäi liian löysälle ja muutenkin kaula-aukko näytti jotenkin kummalliselta. Onneksi sen sai pelastettua vaihtamalla resoripätkän lyhyempään.Koristetikkasin raglansaumat ompelukoneella, koska en ole vielä ehtinyt yhtään tutustua uuden peittarin päällitikkiin. Ihan kiva ommel löytyi siitäkin tällaista varten. Samaa kangasta löytyisi vielä mustana trikoona ja siitä voisi tehdä Viialle jotain. Tai vaikka Veetille paidan! Vielä kun se huolii äidinkin tekemät päälleen. Tai oikeastaan minkä tahansa minkä vaatekaappiin hankkii.


Tällaiset collegemekot ovat kivoja talvella kun ovat vähän paksumpia niin lämmittävät enemmän kovilla pakkasilla. Varsinkin kun alle vetäisee merinot niin kyllä tarkenee! Pitäisi löytää itsellekin joku kaunis college, että voisi tehdä vähän vastaavan itselle myös.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti