tiistai 12. joulukuuta 2017

Pastelliunelma

Monet naiset keräilevät kenkiä tai laukkuja. Itsellä on kuitenkin niin iso jalka, että muutamankin sopivan kenkäparin löytäminen on vaikeaa, keräilystä puhumattakaan! Laukkujakaan en tarvitse kovin montaa, koska käytän lähes aina tuota samaa Korsin laukkua. Mutta takit! Ne ovat minun heikkouteni. Piti jo pistää myyntiin vanhimmasta päästä noita takkeja, mitä en enää oikeastaan pidä, että tuli tilaa noille uudemmille. Tosin takkejahan tarvii Suomen talvessa useanlaisia, kun sää voi olla mitä tahansa plussan puolelta kolmeenkymmeneen pakkasasteeseen. Eikä niitä nyt niin monta ole, vaikka äitini taitaisi olla eri mieltä ;)


Bongasin tämän Espritin takin Kärkkäisellä joitakin viikkoja sitten ja se oli rakkautta ensi silmäyksellä! Sovitin takkia ja yksi oma koko oli enää jäljellä. Päätin kuitenkin odottaa ostamisen kanssa henkilökunnan ostopäivään asti ja päätin, että jos se oma koko on vielä silloin jäljellä, niin ostan takin. Jos se myytäisiin siinä välillä, niin sitten luonnollisestikaan en ostaisi sitä.


Takki on ihana pehmeä ja lämmin ja on kuitenkin asiallinen eikä niin arkinen "ulkoilutakki" kuin esimerkiksi Didriksonin sininen parkatakkini. Täyte on jonkin sortin untuvaa, joten  takki on myös lämmin pakkasella, mutta ei kuitenkaan kuuma silloinkaan kun ei ole paukkupakkasia.

Nyt kun värjäsin hiukset vaaleaksi, olen osannut myös paremmin pitää näitä vaaleita värejä ja mielestäni ne sopivat nyt mulle paremmin kuin tumman tukan kanssa. Tokikaan tähän nyt ei sovi enää sinisen takin kaveriksi neulotut asusteet, joten piti tehdä uusi huivi. Sen esittelen myöhemmin, sillä se on maailman helpoin tehdä! Kuvissa huulissa on muuten mun uus lempparihuulipuna tai oikeastaan huulikynä. Nimittäin Avrilin huulipunakynä sävyssä Violine. Just semmonen tummahko pinkki mitä olen metsästänyt pitkään! Ei ehkä se talvisin sävy, mutta välillä kiva laittaa vähän jotain tämmöistä pirtsakampaa.


Onko teillä jokin vaate tai asuste, joita ostatte aina uusia, vaikka vanhojakin löytyisi kaapista jo riittävästi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti