tiistai 19. joulukuuta 2017

Muumien kirjakalenteri

Tuo meidän kotitonttu on vissiin tänä vuonna todella kiireinen tai laiska, koska se ilmoitti, että ei aio tänä vuonna täyttää lasten joulukalenteripussukoita. Täytyi siis suunnata kauppaan ostamaan kalenteri. Valinta ei sinänsä ollut vaikea, että jo viime vuonna näin jossain näitä kirjakalentereita ja ostin sellaisen tytöille. Veeti sai itselleen Kinder-kalenterin ja on ollut oikein tyytyväinen niiden suklaaseen. Yllättäen myöskään tytöt eivät ole olleet kateellisia siitä, että Veetin kalenterista tulee karkkia ja heidän ei.


Kalenterissa on siis kaksi puolta ja kummallakin puolella on kaksitoista luukkua, joissa jokaisessa on pieni muumikirja. Sopivasti on siis saatu joka illaksi iltasatu joulukalenterista. Tytöt aukovat luukkuja vuorotellen ja sekin on tainnut sujua riitelyittä!


Kalenteri maksoi täydellä hinnalla 16,9e, mikä ei minusta ole kovinkaan paha jos vertaa vaikka Lego-kalentereihin, jotka maksavat helposti sen 30e. Viereisessä laarissa oli Touhulan vastaava kirjakalenteri, joka taisi olla pari euroa kalliimpi. En kyllä keksinyt miksi niillä oli eri hinta. Ostin sen kuitenkin ensi jouluksi puoleen hintaan Kärkkäiseltä. Eilen ainakin Prismassa oli vielä noita muumikalentereja seitsemän euron hintaan eli nyt lähtisi halvalla ensi vuoden kalenteri.


Millaisia kalentereita teiltä löytyy tänä vuonna?


6 kommenttia:

 1. Meillä kaikilla (5) on omat suklaakalenterit ja myös 2 yhteistä kuvakalenteria. Ens vuonna aion olla järkevämpi ja hankin kalenterin jonka pusseihin mahtuu koko perheelle jotain, koska mua niin ärsyttää nuo jokapaikassa lojuvat kalenterit...Onneksi ne saa kohta laittaa pois! Mietin myös että materiaa en kyllä pusseihin laita, ehkä tuommoinen pikkukirja jollekin päivälle, kortti missä yhteistä tekemistä ois kiva, tontulta kirje ja tietty suklaatakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuossa onkin jo melko määrä kalentereita :D Tekemislaput on kivoja, jos vaan jaksaa keksiä sitä tekemistä. Omaan itse niin huonon mielikuvituksen!

   Poista
 2. Meillä on 5 vuotiaalla tytöllä suklaakalenteri(kiitos mummin). Itse olin hänelle marraskuussa ostanut koru, ponnari, pinni, sormus kalenterin(kaikkea tyttöjen juttujasisältävä) .On ollut kiva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli muuten viime vuonna sellainen frozen askartelu/värikynäkalenteri, josta täytin itse tehtyyn kalenteriin niitä pussukoita :D

   Poista
 3. Meillä oli tuo muumikirjakalenteri viime vuonna ja oli kyl tosi kiva! Harmi kun ei voinut nyt ostaa uudestaan kun taitaa olla samat kirjat :)

  VastaaPoista