maanantai 30. tammikuuta 2017

Vauvalahjoja pienille pojille

Reilun kuukauden sisään maailmaan on syntynyt pari ihanaa poikalasta lisää ja pääsin ompelemaan heille pieniä vauvanvaattteita. Toinen setti meni tuoreelle kummipojalleni ja toinen toisen kummipoikani pikkuveljelle. Oli pitkästä aikaa ihana päästä ompelemaan jotain poikavauvalle, kun kaksi nuorinta omaani ovat tyttöjä.

Toisessa setissä oli Nappinjan kankaasta ommeltu jumppis, Aarrekidin kankaasta body ja Noshin farkkujc:stä housut. Myssy ja sukat eivät ole omaa käsialaani. Ihan kaikkeen ei ennen joulua aika riittänyt :D


Toisessa setissä oli Verson Puodin mintusta sielulinnusta tehty collaritakki, samanlaiset housut kuin ylemmässä setissä sekä merinovillamyssy, jonka olen ite tehnyt. Värit näissä kuvissa vähän mitä sattuu kyllä.


Lisäksi samaan settiin meni vielä pehmoinen collegejumppis, jonka kangas Kangaskapinalta, Verson puodin kankaasta tehty body ja Noshin Myrsky jc:stä tehty housut. Mukavasti sai käyttyä pieniä paloja pois kaapista näihin :) Veetin vaatteistakin kun monesti jää semmoisia paloja, joista ei saa juuri mitään järkevää enkä osaa tyttöjenkaan vaatteisiin niitä käyttää niin tämmöisiin ovat oikein hyviä.


7 kommenttia:

 1. Onpa hurjan söpöjä vaatteita, saajat ovat varmasti onnellisia :)

  VastaaPoista
 2. Tosi nättejä vaatteita! Sopivan poikamaisia mutta kuitenkin vauvamaisia. Mikä kaava sulla on nuissa housuissa, näyttää hyvältä mallilta pienelle ja miksei vähän isommallekin vauvalle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo ihan satavarma, mutta luulen että se on tää http://gotosew.com/2015/05/free-baby-knit-pants-pattern/. Oon tehnyt tuota muokkaamalla usean kokoisia ja mallisia :D Nuo Myrsky-housut on jollakin Ottobren kaavalla ja niissä on pyllyssä muotolaskokset vaippaa varten.

   Poista
 3. Kiitos! Pitääpä testata tuota joskus :)

  VastaaPoista