maanantai 9. toukokuuta 2016

Pieni pala kesää

Viime viikolla ja vielä tänäänkin on voinut kuvitella kesän olevan pitkällä. Sen verran lämmintä on ollut ja on saatu kaivaa vähän kesäkamppeitakin esille. Tuuli on kuitenkin vielä aika viileä ja välillä on ollut vaikea päättää, että mitä sinne pihalle kannattaisi lapsille ja itselle pukea päälle! Ollaan oltu normaalia enemmän pihalla ja lapsetkin ovat viihtyneet paremmin kun on lämmintä ja kuivaa.

Mummu osti lapsille uudet saippuakuplapullot ja niillä on puhalleltu ahkerasti useampana päivänä.Saatiin myös Viian ja minun yhteinen kummitäti eli lasten isotäti meille kyläilemään torstaina ja lauantaina vietimme päivän Pyhäjoella hänen kanssa samalla kun äitini oli töissä. Oltiin siis seuraneiteinä :D
Viiakin on päässyt jo rattaista maahan möyryämään ja kovasti on innoissaan konttaillut pitkin pihaa menemään.Katuliidut unohtuivat viime syksynä pihalle, joten ostin ruokakauppareissulla ison sangollisen uusia. Meidän piirtelyistä vissiin naapuritkin ovat innostuneet, koska meidän koko tie on nyt iloisen värisiä piirrustuksia täynnä :)
Pyhäjoella ollessamme käytiin myös leikkipuistossa, jonka avajaiset on tulevana lauantaina. Piipahtakaa ihmeessä, jos on siellä päin asiaa. Siellä oli ihan jotain ohjelmaakin ja olikohan se tuona samana päivänä myös kirppis tuossa pihalla missä ihmiset voi myyjä omia tavaroitaan.


Nyt on pitänyt tankata aurinkoa ja lämmintä säätä ihan urakalla, koska ilmeisesti huomisesta eteenpäin on tälle viikolle luvattu sadetta. Anoppi on kuitenkin tulossa meille huomenna kylään, niin on lapsille jotain mukavaa tiedossa. jos sattuu satamaan koko päivän.


Mulla on vieläkin haravointi kesken ja tänään sain ison osan pihasta kuitenkin haravoitua kun oltiin aamupäivällä pihalla. Flunssa ja haravointi ei vain ole mikään maailman paras yhdistelmä! Raparperi pitäisi just kohta siirtää kun siinä on vielä pieni nupu eikä valtavia varsia. Sillä on ihan liian pieni penkki kun se on vaan väliaikaisesti pukattu tuonne maahan ja sinne se on unohtunut.Voi vitsi, oispa tämä kesä pitkä ja lämmin kun saan olla vielä kesän kotona! Toisaalta pessimisti ei pety ja olen jo henkisesti varautunut siihen, että meillä on puoli vuotta kestävä välikausi, niin kuin viime vuonnakin. Mitään kesäsuunnitelmia meillä ei vielä ole, mutta joku pieni reissu olisi kiva tehdä.


Joko teillä on kesäsuunnitelmia?

1 kommentti: