maanantai 30. toukokuuta 2016

Kaikki mikä kimaltaa, ei ole kultaa

Jo keväällä tein Aavalle kesäksi yhden perushupparin. Tai no, oikeastaan kaksi, mutta toisesta en ole saanut vieläkään otettua kuvia, hups... Tämä huppari on malliltaan niin simppeli kuin huppari vain voi olla, mutta jujuna on tuon kangas, joka on kimallecollegea. Pientä blingblingiä siis muuten niin tylsään huppariin. Mietin silityskuvan laittoa tuohon, mutta aloin epäilemään, että miten tuo kimallekangas kestäisi silitystä?


Valmistumisesta on niin kauan aikaa, että en edes muista millä kaavalla se on tehty! Luulen, että jollain tavallisen paidan kaavalla, johon olen yhdistänyt jostain toisesta kaavasta hupun.Tästä tuli oikein kiva maailman tylsin huppari pienellä blingblingillä. Aavakin tykkää, koska vaaleanpunainen ja kimalle :)3 kommenttia:

 1. Voisko pienelle tytölle sopivampaa olla.
  Osallistuppas kastehelmi arvontaan mun blogissa.
  Hyvää alkanutta viikkoa sulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neiti kyllä itse tykkäsi kovasti tästä ja usein valitseekin juuri tämän, jos käsketään huppari laittaa :) Hauskaa viikkoa sinnekin!

   Poista
 2. On kyllä tosi nätti huppari. Kankaan kauneus tulee nyt hyvin esille kun malli on linjakas eikä se myöskään jyrää söpöä lasta. Molemmat oikein kukoistaa tässä :)

  VastaaPoista