maanantai 23. toukokuuta 2016

inNOSHtunut

Olen käynyt kevään aikana kaksilla Noshin kotikutsuilla sekä yksillä avoimilla ovilla ja tänään viimein pidin omatkin Nosh-kutsuni! Muuten en olisi enää näin loppukaudesta kutsuja pitänyt, mutta kun torstaina tuli vielä lisäyksiä mallistoon, niin ajattelin kuitenkin sitten, että miksi ei. Kutsut on aina mukava syy leipoa ja kutsua kavereita kylään :)

Kutsuilla herkuteltiin Dr.Sugarin ohjeella tehtyä marenkikakkua. Tässä vähän kaikki tosin meni pieleen kun keltaisten raitojen sijaan koko kakusta tuli keltainen ja perjantaina tehdyt marengit pehmenivät ennen h-hetkeä! Kohteliaasti vieraat kuitenkin kehuivat kakkua ja se olisi varmasti ollutkin todella herkullista, jos marenki olisi ollut rapsakkaa.


Olen vasta tässä vuoden sisällä tutustunut paremmin Noshin vaatteisiin ja varsinkin naisten mallistoihin. Olen todella innoissaan näistä vaatteista! Ovat kohtuuhintaisia ja tyylikkäitä ja semmoisia, että menevät monen ikäiselle ihmiselle. Voisin hyvin kuvitella äiti myös pitävän näistä! Värimaailma on hillitty, mutta kuitenkin löytyy sitä lapsekkaampaakin vaatetta joukosta. Usea vaate on sellainen, että sitä voi pitää kotipihalla tai asustettuna juhlissa. Materiaalit ovat joustavia ja mukavia päällä. Sellaisia vaatteiden tulisi ollakin!


Odotan nyt jo innolla syksyn mallistoa, koska silloin todennäköisesti ei tarvitse enää miettiä, että voiko vaatteen kanssa imettää vai ei ja toivon, että tämä elämäntaparemontti näkyy kropassakin jo sitten :)

Lasten vaatteet ovat pitkäikäisiä ja bodeissa on esimerkiksi käännettävät hihat sekä tuplanepparit, että sama body menee varmaan puoli vuotta. Lasten vaatteita en ole ostanut, mutta kankaista olen tehnyt vaatetta. Itselleni olen ostanut tässä vuoden sisällä hameen, kaksi t-paitaa, kahdet leggarit ja nyt mekon. Kaikki  ovat semmoisia, mitä on helppo yhdistellä eri vaatteiden kanssa. Semmoisia perusvaatteita, joita pitäisi olla kaapissa vielä enemmän.


Plussaa vaatteissa (ja kankaissa) on tietenkin myös se, että ne ovat luomupuuvillaa, mutta pysyvät silti hyvänä pesusta toiseen ilman haalistumista tai pesuhaituvaa. Se kun ei ole mikään itsestäänselvyys kalliissakaan vaatteessa tai kankaassa.


Esittelijänä toimi ihana Sari, joka on niin avoin ja rempseä, että ei tarvitse miettiä, että tuleeko esittelijän kanssa vaivaantunut olo :)


Sari sai Viiasta vaaterekkien liikuttajan kun toinen työnsi noita eteenpäin kaikilla voimillaan :)


Itselleni tilasin tämän Hip maksimekon, tai minun mitoilla tämä on kyllä enemmänkin midimekko, koska helma ei todellakaan yllä nilkkaan asti. Mutta toisaalta tämmöinen vajaa mekko on kivempi, kun siinä on helpompi liikkua kuin täysin pitkässä. Eipä tuo mallinkaan päällä ole täysipitkä.


Otin mekosta koon M, joka on toivottavasti hyvä! Sovituskoko oli S ja sekin olisi mahtunut päälle, mutta toivoisin, että tuossa isommassa koossa olisi vähän enemmän väljyyttä, että ei jokainen makkara paistaisi. Tuo selkäosan syvä leikkaus on tässä kaunis ja tuo vähän jujua :)


Tätä voi myös pitää viileämmillä ilmoilla sitten neuletakin kanssa. Mulla palaa aika helposti hartioiden seutu, niin kiva kun tässä mekossa tuo on umpinainen, eikä olkaimilla varustettu.

Mua harmittaa, että olen joutunut monta Noshin mekkoa jättää ostamatta sen vuoksi, että olen todella lyhytselkäinen, jolloin malli ei ole istunut mulle ollenkaan :/ Tässäkin mallistossa oli noita ihania raitamekkoja, mutta mallit olivat valitettavasti väärät mulle.

Mitkä on ollut teidän lemppareita tästä mallistosta?

2 kommenttia:

  1. Itsekin olen vasta tällä kaudella innoshtunut ;), Tilasin nyt naisten uutuuksista vaikka mitä, tuota pitkää mekkoa haluan vielä päästä sovittamaan :).

    VastaaPoista
  2. Mä olen kans aivan hurahtanut! Kahdet kutsut pidin tällä kaudella ja odotan jo innolla syksyä :D Kiva taskutunika on mun ihan ykköslemppari. Rakastuin aivan täysiä!! Minä aina toivoisin, että sellaisista housuita/leggareista missä on jotain koristetta/yksityiskohtaa nilkan seudulla olisi kaksi pituutta - lyhyt ja normi/pitkä. Minä lyhyenä ihmisenä (150cm) en ikinä voi käyttää näitä kun ovat usein aivan liian pitkiä ja menevät sitten ihan runttuun :D Ja vaikka lyhentää osaisinkin, niin ei se olisi enää sama tehdä saumaa siihen.

    VastaaPoista