torstai 6. maaliskuuta 2014

Jumi auki?

Sain ehkä selätettyä sen ompelujumin, mikä on pidempään vaivannut. Tähän auttoi se, että kannoin saumurin mukanani kaverille maanantaina ja ompelin siellä ensin ja sitten se innostus vaan tuli ja jatkoin viikolla pienissä erissä kotonakin. Nyt kun Veeti on alkanut nukkua taas päikkärit todella hyvin niin Aava ei nuku! Tai nukkuu, sen puoli tuntia tai maksimissaan tunnin kerrallaan niin eipä siinä paljoa ommella. Sauma silloin toinen tällöin. Niinkin saa joskus valmista.


Isompi trikoovuorellinen haalari autoon ja kesän viileisiin päiviin. Jos mahtuu vielä silloin päälle. Koko tässä on jo 80, että luulisin menevän vähän pidempään, kun nyt on vielä aika reilu, mutta käyttökelpoinen kuitenkin.


Kangasta ostin joskus kaverilta palan ja tarkasti asettelemalla sain juuri ja juuri tämän haalarin siitä leikattua. Aika herkku tuli! Päällinen siis neulosta ja vuori trikoota. Kaavana Ottobren Jumpsuit jonkin verran muokattuna eri kokojen välillä.


Muutakin sain ommeltua, mutta niistä lisää myöhemmin. Nyt hetkeksi vielä sohvalle nauttimaan teestä ja huomenna otankin suunnan Helsinkiä ja ihanaa viikonloppua ystävän kanssa. Huomenna tiedossa ensin Backstreetboysien keikka ja lauantaina sitten suuntaamme katsomaan 30 Seconds to marsia. Sunnuntaina takaisin kotiin. Kävi vielä niin hyvä tuuri, että kavereita täältä on lähdössä myös, joten pääsen samalla autokyydillä niin ei tarvitse yksin junassa matkustaa. Hauskaa viikonloppua kaikille siis jo nyt!

2 kommenttia:

  1. Oi tämä on niin herkullinen jumppis! Suloinen :) Bäkkäreitten keikalle olisin myös toivonut pääseväni, mutta ei onnistunut tälläkään kertaa... Olin ihan fani pienempänä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me oltiin silloin kymmenen vuotta sitenkin ja ihan yhtä hyvä tai oikeastaan vielä parempi keikka oli tämä! Kyllä mä taas muistin, että miksi sitä sillon pentuna fanitettiin :)

      Poista