tiistai 5. kesäkuuta 2012

Tarpeeksi kesävaatteita?

Surauttelin eilen vielä vähän kesävaatteita Veetille. Taas muutui mielipide kankaasta yhtäkkiä. Kun ensin näin tuon autokorjaamokankaan, olin silleen että nou nou, ei meille tuota. Yhtäkkiä se kuitenkin alkoi miellyttämään silmää ja tilasin sitä Royal-tuotteelta. Samasta paikasta on myös tuo ihana turkoosi joustis ja oikeanpuoleisten housujen resori. Autokorjaamosta syntyi Veetille vielä yksi t-paita. Joustiksen käytin kerralla ja tein siitä yhdet caprit ja yhdet pitkät perushousut. Kaavat ylläripylläri Saimit ja paita Papana.


En tiedä miten onnistun aina ottamaan vaatteista kuvat niin, että ne näyttävät mahdollisimman ei-edustavilta... Oikeastihan nuo vaatteet eivät ole epämääräisen mallisia ja vinohelmaisia :)


Samalla tilasin myös kokomerkkejä koossa 92 ja 98cm. Harmi kun en hoksannut tilata jo aiemmin, niin pysyisi sitten tulevaisuudessa kärryillä, että minkä kokoisia vaatteet ovat. Tässä vielä kuvaa, kun lappu on ommeltu taakse nurjalle puolelle.


Mukavan väriset kesäsetit tuli näistä! Nyt Veetillä on seitsemän t-paitaa. Riittääköhän se kesäksi? Itse ommeltuja capreja on kolmet sekä yhdet sortsit ja sitten viime vuodelta sopivia capreja/kesähousujakin on muutamat. Millaiset määrät kesävaatteita teillä on todettu hyväksi?

1 kommentti:

  1. Ihana tuo autokorjaamokangas!
    Meidän muksu oli vauvana niin pullukka, että samat 80-86 senttiset vaatteet ovat olleet jo vuoden verran käytössä ja edelleen mahtuu. Ja kuten arvata saattaa niitä vaatteita on kertynyt tuossa ajassa vähän turhankin paljon...

    VastaaPoista