tiistai 12. kesäkuuta 2012

Ison pojan sänkyjä

Meidän pitäisi alkaa pikkuhiljaa vaihtamaan tuo Veeti pois pinniksestä ja ostaa tilalle isojen poikien sänky. Pinnasängyssä on vielä kyllä tilaa, mutta mua pelottaa, että Veeti tippuu sieltä, kun se on hoksannut, että sieltä voi yrittää tulla kiipeämällä pois. Kriteereinä sängyn valinnassa on valkoinen väri, mielellään jatkomahdfollisuus sekä tietenkin pitäisi kestää kulutustakin. Ja edullinen hinta tietenkin!

Nopealla vilkaisulla netistä löysin muutaman sängyn, jotka miellyttävät silmää. Tosin Muurame ei kyllä miellytä lompakkoa :)

Ensimmäisenä Emman perussänky. Näyttää ja on hinnaltaankin hyvin perus. Olen nähnyt kaverillani tämän livenä ja täytyy sanoa, että kuvat antavat paljon rumemman vaikutelman ja oikeasti tämä oli näppärä ja hyvännäköinen sänky. Laadusta en tiedä. Jotenkin arveluttaa, että saako reilulla satasella oikeasti kestävää sänkyä?Kuva: Veken kaluste

Jos rahaa sänkyyn olisi rajattomasti käytössä, ostaisin ehkä tämän Muuramen Jollan. Mutta mutta. Perussänky ilman turvalaitoja, pehmuisteita ja laatikkoa taitaa lähennellä jo puolta tonnia (varmaan ylikin) niin saa jäädä kyllä haaveeksi :) Ja oliskohan tuo jotenkin karun näköinen, jos siihen ei ostaisi noita laitoja ja laatikkoa? Muotokieleltään silti tyylikäs, ei voi kieltää.Kuva: Vepsäläinen


Tällä hetkellä eniten haluaisin kuitenkin tämän Sievän Jatkopuu-sängyn. Tosin ilman tuota päätyhyllyä ja turvalaidalla. Säilytyslaatikoksi kävisi joku halvempikin kuin sarjaan kuuluva satasen laatikko. Melko samanlainen Emman kanssa tyyliltään, mutta kuitenkin miellyttää silmää enemmän. Tästäkin olisi kiva kuulla kokemuksia, jos jollain tämmöinen on. Ajattelin metsästää tämän käytettynä, mutta kaikki sijaitsevat aina jossain Helsingissä ja vain nouto onnistuu :| Tai sitten pitää odotella, että Askossa on joku hyvä tarjouskampanja ja käydä sitten ostamassa tämä, jos tähän päädytään.


Kuva: Vepsäläinen

3 kommenttia:

 1. En välttämättä ostaisi tuollaista jatkettavaa - siis jos ei tilan puutteen takia ole ihan pakko. Kyllähän lapsi ihan yhtä lailla voi nukkua oikean kokoisessa sängyssä heti alkuunsa. Meillä on isommilla sievä-sisusteen unipuu kerrossänky. Eino oli 1,5-vee kun siinä alkoi nukkua, ostettiin vaan ylimääränen turvalaita siihen alasänkyynkin. Jos retkeilette Etelä-Suomeen, niin Hollolassa on Sievä-sisusteen tehdas ja tehtaanmyymälä, sieltä meille on haettu kerrossänky, pöytä ja kaappi lastenhuoneeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sehän siinä onkin, että se iso sänky veisi vielä vuosia turhaa sitä tilaa makkarissa. Meille tulee kuitenkin aika pienet n.11m2 makkarit ja ikävä jos sänky vie siitä yhden kokonaisen seinän :( Että siinä mielessä tuolla jatkettavalla sais näin alkuun sitä leikkitilaa enemmän huoneeseen.

   Poista
 2. Kävin pitkästä aikaa lukemassa. Hienoja vaatteita olet ommellut!

  VastaaPoista