sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Polttarit

Terveiset väsyneeltä, mutta onnelliselta kirjoittajalta. On ollut niin vauhdikas viikonloppu, että oksat pois. Perjantaina suunnattiin työkavereiden kanssa pelaamaan suoraan töistä ensin frisbeegolfia ja sen jälkeen vapaamuotoisempaan virkistystapahtumaan saunatiloihin. Saunottiin, syötiin ja juhlittiin. Tai no, autolla olin liikenteessä, koska aamulla oli lähtö kaverin polttareihin.

Onnistuttiin yllättämään polttarisankari aamulla ja suunnattiin päiväksi Kalajoelle, jossa morsmaikku pääsi rentoutumaan hierontaan. Päivää jatkettiin piknikillä särkillä hyvän ruuan ja tehtävien parissa. Sää suosi ja muutamat rusketusraidat taidettiin saada (ainakin palojäljet, jos eivät rusketukseksi muutu :)). Paitsi minä, joka suojauduin aurinkorasvalla jo kotona :)Kesävarpaat. Yhden raukan lakka jo kulunut pois.
 

Iltapäivällä suuntasimme mökille Himangan puolelle.  Mahtavalla paikalla oli tuo mökki ihan meren rannassa!
Pidettiin morsiammelle perinteinen morsiussauna ja koristeltiin saunaa ja terassia. Yksinkertaisen kaunista.

Saattoihan tuolla muutama saunajuomakin tulla nautituksi.


Kaiken kaikkiaan ihana ja onnistunut viikonloppu ja morsmaikkukin tykkäsi. Tehtiin myös tummasta suklaasta kasvonaamiot saunomisen yhteydessä, mutta jätänpä ne kuvat julkaisematta :)

Aamupäivästä pakattiin tavarat autoon ja ajettiin kotiin. Sain jopa kotona nukkua vielä parin tunnin päikkäritkin. Nyt jos hipsisi sohvalle löhöämään hetkeksi ennen nukkumaanmenoa. Toivottavasti teillä oli yhtä hauska viikonloppu kuin meillä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti