maanantai 6. kesäkuuta 2011

Pinwheel sweater

Monissa blogeissa tämä on vilahdellut jo pidemmän aikaa, tuo ihananinen pinwheel sweater. Pakkohan sitä oli päästä kokeilemaan, vaikka käyttäjää takille ei ole tiedossa! Samalla sai tuhottua vähän taas lankavarastoa. Tämän mallin pitäisi olla sellainen, että menee samassa koossa vauvasta noin 3-4 vuotiaalle. Vaikka minusta näyttää melko pieneltä! Kokeilen huomenna mallailla Veetin päälle :) Vauvalle käännetään hihoja ja kaulusta ja kun lapsi kasvaa, avataan hihankäänteitä ja kaulusta jää vain vähemmän. Jonkun kivan napin voisi vielä laittaa tuohon eteen pitämään kiinni takin. Tämä oli nopea parin illan projekti! Keskusta valmistui eilen yhden elokuvan aikana ja hihat tein tänään. Tämmöinen siitä sitten tuli!


Malli: Pinwheel sweater   (vaatii kirjautumisen, mutta on ilmainen)
Ohje löytyy suomennettuna googlettamalla takin nimellä
Lanka: Novita 7veljestä
Puikot: 5mm ja 6mm
Langankulutus 188g
Värit ei ehkä ole ihan samat kuin luonnossa kun yritin ilman salamaa kuvata, jotta tuo violetti ei näyttäisi ihan siniseltä! Aluksi vähän epäilin noiden värien yhteensopivuutta, mutta kyllä ne ainakin luonnossa olivat ihan kivan värisiä. Harmi kun tää on niin tyttömäinen malli, että ei oo meillä käyttöä. Ihastuin tähän tosi paljon!
Jotta saisitte vähän käsitystä, miltä tämä näyttää päällä niin tässäpä pari kuvaa tuolta samaiselta sivustolta, mistä ohje on otettu.Aika söpö vai mitä? Itse jätin tuon reunapitsin pois, kun ruskea lanka loppui sopivasti viimeisen kierroksen jälkeen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti