tiistai 7. kesäkuuta 2011

Kesäkesäkesä!!!

Nyt se saapui tänne pohjoiseenkin! Kesä nimittäin! Tänään oli sellaiset +30 lämmintä, joten kyllä sitä voi tosissaan jo kesäksi kutsua. Käytiin  kaverin kanssa ostoksilla ja ostin Veetille uima-altaan! Meillä Veeti tykkää niin kovasti kylpemisestäkin, että itkun kanssa saa ammeesta nostaa pois. Siksipä ajattelin, että uima-allas voisi olla mieluinen. Vettä laitoin ihan vaan vajaan ammeellisen ja kun meillä piha viettää alaspäin niin sitä vettä oli vain toisessa reunassa. No Veeti ei siitä välittänyt, vaan pärskytteli onnellisena vettä varmaankin puoli tuntia. Päähän vaan lierihattu ja iholle paksu kerros aurinkorasvaa. Vielä pitäisi ehkä joku uimavaippa hommata, että ei satu ylläri altaaseen kesken leikkien :) Uimaseurana kumiankat!
Pitkän polskuttelun jälkeen jäätiin vielä viettämään kivaa kesäpäivää ulos. Laitettiin vähän vaatettakin ihon suojaksi. Ja maisteltiin ruohoa... Tai Veeti maisteli, minä en :) Pitää varmaan ostaa useampi tuommoinen lierihattu, kun aika tehokkaasti se kastui tuolla altaassa Veetin loiskuttaessa sitä vettä urakalla.


Aamulla otin sitten kuvat siitä Pinwheel sweaterista Veetin pääällä ja kyllä se hyvin kävi jo noin pienelle. Kiva olisi vielä  nähdä tuo sama takki vanhemmalla lapsella! Ja huomasin, että kyllä se kaipaa napin eteen. Ei ainakaan Veetillä pysynyt tuo kunnolla päällä ilman.


Aika hauska vai? Hieman naisellinen, mutta onneksi Veeti ei vielä ymmärrä ja suostuu poseeraamaan tyttöjen vaatteissakin :)

"Kallistaisinko äiti tätä päätä tälleen vähän sivulle, että tulis parempi kuva??"

 

Tässä vielä takaa päin. Tuo on vaan niin hauska tuo "hyrrä" mikä muodostuu tuohon selkään.

Tilasin tässä viime viikolla Lasten Metsolan ystävämyynnistä keltaista Sunray-kangasta, kun se oli tarjouksessa vain 10e/m! Taitaa maksaa melkein 25e normaalisti. Kangas on vielä extraleveää 180cm, joten tuostahan saa ommeltua vaikka ja mitä. Pienen palan reunasta sain tuhlattua tähän kesäbodyyn Veetille. Ensin mietin, että onko liian tyttömäinen, mutta kyllä tuo mielestäni pojalle käy yhtä hyvin. Ja jos Veeti on pitänyt punaisia sukkahousuja niin voi pitää keltaista paitaakin! Tuosta tulisi myös kivoja kesäcapreja. Pitää käydä täydentämässä vaan tässä joku päivä resorivarastoja, että pääsee ompelemaan lisää!
Bodyn ompelussa mulla on vieläkin ongelmana tuon haaruksen resorin laittaminen. En osaa sopivasti kiristää sitä resoria, että ei vetäis pussille tuota keskiosaa. Kuvastakin näkee, että on jäänyt ruttu tuohon kun piti asetella kuvaa vasten tuo resori ylöspäin. Normaalisti se taittuu alaspäin eikä pysy tuolla lailla suorassa. Onneksi se ei käyttöä haittaa, eikä sieltä haaruksista näykään mihinkään. Tämä taisi myös olla eka Veetin vaate, johon ompelin myös NauravaNappi-merkin hihaan. Hihansuut on tehty ihan vaan ompelemalla resori oikeat puolet vastakkain hihaan. En jaksanut tehdä sen kummempia kaksoistikkauksia sun muita kuten kaulukseen ja haarukseen.


Meillä oli tänään miehen 2v kihlajaispäivä. Kaksi vuotta sitten oltiin Thaimaassa Raya Yai:n mahtavalla pienellä saarella! Oltiin siis lomalla Phuketissa ja Bangkokissa ja muutama yö yövyttiin tuolla Paratiisi-ohjelmastakin tutulla saarella. Oltiin off-seasonilla, joten meidän lisäksi saarella oli vain muutama turisti.Oli kyllä mahtava paikka. Kaunis luonto ja niin rauhallista kun sai kahdestaan ottaa rannalla aurinkoa. Tuolla käyskenteli myös vesipuhveleita ihan luonnonvaraisena muutaman metrin päässä tiestä, jolla käveltiin. Yövyttiin semmoisessa pienessä bungalowissa. Suosittelen kyllä reissua tuolle saarelle, mikäli Thaimaaseen olette menossa. Vuokrattiin majoitus ja kyydit Raya diversin kautta. Tällä rannalla kosinta sitten tapahtui:Kihlajaispäivän kunniaksi mies osti mulle uuden Orkidean, kun edellinen ystävänpäivälahjaksi saatui kuoli talvella :( Mulla on huono tapa onnistua tappamaan kaikki kasvit... Itse unohdin täysin kaupassa ostaa yhtään mitään miehelle :| No sain ehkä anteeksi sen :)Orkidea on kyllä yksi mun lempikukista! Pidän yksinkertaisista ja kauniista kukista, kuten orkideoista, liljoista, kalloista jne... Ruusuja en voi sietää ollenkaan ja ylioppilaskuvassakin taisin olla ainut, jolla oli gerbera ruusun sijasta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti