sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Huippuviikonloppu!

Viikonloppu oli aivan huippu, kuten otsikkokin sen jo kertoo :) Mahtavan lämpimät säät jatkuivat täällä vielä perjantaina ja lauantaina. Perjantaina vietettiin iltaa kotona ja grillailtiin hamppareita, joihin tehtiin itse pihvit. Lisäksi ostettiin kesän ensimmäiset kirsikat ja olihan  ne taas hyviä! Ja oli ne hampparitkin :)


Lauantaina jätin miehen ja Veetin kotiin ja heti aamulla kääntyi auton nokka kohti Oulua ja parhaan ystäväni polttareita. Häitä juhlitaan sitten heinäkuun lopussa. Morsian tiesi etukäteen polttareiden ajankohdan työjuttujen vuoksi, joten sen puolesta emme pystyneet yllättämään häntä. Pientä hämäystä suoritimme kuitenkin käskemällä polttarisankarin pukeutua "hienoihin" lomakamoihin, jotka hän sai kuitenkin riisua seuraavassa etapissa, ennen yleisille paikoille menoa. Morsiamen toiveena oli polttarit, jossa ei ole nolausta.

Päivään mahtui piknik, tivolissa käynti, tankotanssitunti koko porukalle (jonka toinen kaaso veti), terassilla käynti ja loppuilta kului mökillä morsiussaunan, hyvän ruuan ja juoman sekä tietenkin hyvän seuran parissa. Myös talviturkki tuli heitettyä muutamaan otteeseen mökin takana olevassa suolammessa. Vesi oli uskomattoman lämmintä, johtuen ehkä lammen pienestä koosta :)

Tankotanssi oli yllättävän vaikeaa! Helpoimmat perusliikkeet tuntuivat todella vaikeilta, enkä kaikkia niitä onnistunut tekemäänkään. Lisäksi homma otti melko paljon yläkropan lihaksiin ja tänään onkin tuntunut siltä, että ei vaihdekeppiä saa autossa liikutettua, kun joka paikkaan sattuu. Mutta hauska kokemus silti. Hatunnosto strippareille! :)Saunarakennus


Grillikota

Mökki. Nukkumapaikkoja oli kahdeksalle, eli juuri sopivan verran meidän porukalle.Pitkospuita pitkin pääsi lammen rantaan.

Tuolla käytiin uimassa.Kunnon suomaisemissa siis, eikä mökkinaapureista tietoakaan. Kalamiehiä kyllä riitti rannoilla ja saattoivat hieman ihmetellä, kun yhtäkkiä rynnii uimaan kahdeksan alastonta naista. Bikineitähän ei siis oltu möksälle pakattu mukaan tai ainakaan niitä ei käytetty :)

Veeti oli mummulassa yökylässä ja mummun tuodessa Veetin kotiin, kopioin mummun ottamia kuvia Veetistä meidän koneelle. Tässä jotain satoa niistä.


Isovaaria pitää käydä katsomassa aina, kun ollaan mummulla.


Veeti oli päässyt soittamaan haitaria isovaarin kanssa ja oli ollut mieleistä puuhaa :)
Mummulassa on uusi kiikku Veetille. Pitäisi melkein laittaa omallekin pihalle, niin ei tarvisi lähteä aina erikseen leikkipuistoon kiikkumaan.


Tuosta Sunray-bodystä näytti tulevan tosi hyvänmallinen. Istuu hyvin ja on juuri oikean kokoinen. Tykkään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti