tiistai 8. helmikuuta 2011

Ihanaisia koristenauhoja...

Tänään postista tupsahti kirjekuori sisällään ihanaisia koristenauhoja vaatteisiin Hanhelista. Noita kun laittaa ommeltuihin vaatteisiin niin saa kivoja pieniä yksityiskohtia! Vielä kun saisi sen koneen sieltä huollosta. Piinallista odottamista ei nimittäin palkittu vielä tänäänkään. Eikö huomenna ole jo puoliväli viikkoa ja kone luvattiin huolletuksi alkuviikosta. No jos oikein kovasti toivoo niin jospa se puhelin soisi ilouutisten kera. Varsinkin kun valmiiksi olisi leikattu jo pipo, lapaset, housut... Nämä siis enää ompelua vaille valmiita! Ei sillä, että olisin mitenkään kärsimätön ihminen tiettyjen asioiden suhteen...  Jos joku osaa muuten vinkata muuta kauppaa mistä noita nauhoja saa ostettua niin kommenttia kehiin!


Hanna ihastui tuohon viime postauksen Aviatrix-myssyyn ja pyysi josko tekisin Myyllekin samanlaisen. Meidän pienistä pienin (isin antama lempinimi Veetille) oli tänään kiltillä tuulella ja touhusi yksikseen lelun kanssa pitkän tovin, joten sain aluille jo tuon Myyn myssyn. Värin suhteen sain vapaat kädet ja valitsin Woolin lappapuuropinkkivaaleanpuna-hässäkän väriksi. Nyt vaan odotellaan vahvistusta, että kelpaako väri.  Jos ei niin sitten uusi myssy kehiin ja tämä muiden valmiiden käsitöiden joukkoon käyttäjää odottamaan.


3 kommenttia:

 1. oho! olipas nopea!
  onko tuo vaikea tehdä? mietin että osaisinko mitenkään itse kokeilla? :D

  hattu hyväksytään ilman muuta!
  kerrot vaan mitä haluat vastapalvelukseksi? :)

  VastaaPoista
 2. Tuo on nätti malli kyllä!

  VastaaPoista
 3. Hanna: osaatko sä kutomisesta perusteet? Jos ne on hallussa niin se onnistuu. Voin neuvoa sua jos tuntuu että se ohje on vaikeaselkoinen kun on enkuksi. Ja jos sulla ois jotain kivoja velourtilkkuja applikointiin niin voisit laittaa mulle vaikka semmoisia postissa :) Kun täältä saa tasan harmaata, vaaleansinistä ja valkoista. Niillä ei paljon tehdä mitään. Toki kuviollisetkin käy jos on jotain kivaa. Mutta Arton puheiden perusteella sulta niitä löytyy niin jos niitä sais vähän :) Käyn ostaan huomenna napit tuohon pipoon niin laitan postiin. Laitatko mulle teidän osoitteen!

  VastaaPoista