perjantai 18. lokakuuta 2019

Syksyisiä asusteita

Tänä vuonna olen hullaantunut asiakkaiden tavoin syksyisiin, murrettuihin sävyihin. Teille uusille seuraajille sen verran taustatietoa, että myyn toiminimellä pienimuotoisesti asusteita ja joskus laittelen tännekin niistä kuvia. Tuotteiden tilaaminen onnistuu ihan vaikka spostilla nauravanappi@gmail.com tai sitten FB:n tai Instan kautta, löydät minut sieltä Nauravanappi-nimellä.


Aavalla on päässään yläkuvassa ihanan värinen burgundy headwrap. Yksivärisiä kankaita löytyy melko monessa värissä, löytyisikö sieltä sinullekin sopiva väri? :) Voin laittaa kuvaa kankaista vaikkapa spostilla tai sitten näet ne suoraan täältä. Headwrap on meillä ollut kestosuosikki varsinkin kauppareissuilla, kun tytöt eivät haluaisi laittaa pipoa, mutta tylsä äiti pakottaa peittämään korvat jollakin. Toimii niin arjessa kuin juhlassakin.


Uusia syksyisiä ruskean sävyjä tälle syksylle ovat latte, kameli sekä kaneli. Kauniita sävyjä kaikki!


Kierrepanta on uudempi tuttavuus ja niitä olen tehnyt alle vuoden verran. Näitä on saatavilla niin trikoosta kuin merinosta tehtynä.


Okran, viininpunaisen ja ruskean sävyjen lisäksi tässä vihreässä on kaunis sävy. Yksiväriset kankaat ovat pääosin Nappinjan valikoimista ja niiden laatuun olen ollut todella tyytyväinen. Turbaania saa nyt syksyä vasten kaksinkertaisesta trikoosta tai vaikkapa merinovuorella!


Kaikkia asusteita on mahdollista tilata tietenkin myös aikuisten koossa, vaikka nämä nyt kuvissa lasten päällä olivatkin.


Kierrepanta on ollut suosittu trikoisena, mutta erityisen suosion on saanut tämä leveä merinovillapanta, varsinkin aikuisten keskuudessa. Tämä kuvan panta on oin 16cm leveä, mutta kapeampanakin saa. Värejä ovat tämä kuvan okra, musta sekä tummanharmaa.


Hinnat tuotteille vielä tämän kuun:

kierrepanta 18e
merinokierrepanta 23e
turbaani yksinkertainen 20e ja kaksinkertainen 23e. Merinovuorella 25e.
Headwrap 18e

Hinnat sisältävät postituksen kirjeenä ja postikuluja voi yhdistellä jos tilaat useamman tuotteen :)

2 kommenttia:

  1. Ihania pantoja ja turbaaneita. Turbaani onkin semmoinen, minkä itsekkin haluaisin omistaa.

    VastaaPoista
  2. Laittaisitko taas tonttulakeista mainospostausta, eri malleista hintojen kanssa 😊

    VastaaPoista