torstai 26. syyskuuta 2019

Synttärireppu Totepack

Mulla oli tänään synttäripäivä ja koska mies oli reissussa, muisti hän minua lahjalla jo alkuviikosta. Tällä kertaa tosin olin vinkannut sopivan lahjan jo etukäteen, mutta yllärinä sainkin vielä kaupan päälle puoli vuotta aikaa Bookbeatiin! Se olikin huippu lahja, koska jäsenyys loppui kesällä, enkä jostain syystä sitten kuitenkaan raskinut ostaa puolta vuotta lisää ja se kuukausimaksu on aika korkea, jos ei ehdi jostain syystä lukea.


Mutta siihen varsinaiseen aiheeseen eli mun synttärilahjaan! Bongasin tämän saman reppulaukun yhdistelmän kaverillani ja toisella kaverillakin on tämä laukku eli Fjällravenin Totepack No. 1. Se näytti niin kivalta, että kävin sitä heti hypistelemässä Kärkkäisellä. Laukku vaikutti oikein näppärältä arkikäyttöön. Mikään retkireppuhan tämä ei ole, koska tilavuus on vain 14l. Se isompi versio oli 16l, mutta ei mikään mullistava ero näiden välillä.


Tällä hetkellä repussa asustaa mun salikamat, mutta siirrän niitä tarpeen tullen pois, että voin käyttää reppua muutenkin. Kätevintähän tässä on se, että tämä muuttuu laukusta repuksi tai olkalaukuksi. Nuo hihnat liikkuvat ja jos ne vetää suoriksi, tulee laukkuun pitkät, mustat kahvat. Jos taas jättää tuonne alas löysää, saa tämän muutettua selkään laitettavaksi repuksi.


Itse hiihdän aika usein menemään urkkatrikoilla ja kevytuntsikalla. Silloin ei viitsi asioille ottaa mukaan käsilaukkua, koska se on liian hieno urheiluvaatteiden kaveriksi. Tämän puolestaan voi ottaa mukaan, eikä se riitele muiden vaatteiden kanssa. Laukussa on pienempi vetskaritasku niin ulkona kuin sisälläkin ja sisällä on myös klipsi mihin saa avaimet kiinni.


Ainakin muutamien käyttökertojen jälkeen tämä vaikuttaa tosi näppärältä tapaukselta ja uskon, että tämä tulee olemaan hyvin monipuolinen laukku. Tykkään todella paljon tuosta mustan ja nahan yhdistelmästä.


 Alakuvassa näkyy vielä se, miten hihnat saa vedetty' pitkiksi jolloin sitä voi kantaa vielä olalla. Ehkä olikin jo aika vaihtaa kymmenen vuotta vanha, virttynyt vaaleanpunainen reppu johonkin vähän tyylikkäämpään. Tilasin kyllä meille sitten yhteiseksi jo isomman repun retkeilyä varten. Siinä on muuten sama värimaailma, mutta merkki on eri.


9 kommenttia:

 1. Vau,tosi näppärä ja kivan näköinen kassi!Just äsken katselin yhtä repuksi muuntuvaa laukkua,mutta se oli nahkainen ja vähän liian fiini,minäkin kun liikun yleensä vähän rennommissa vaatteissa.Pitäisköhän ukolle vinkata, että Joulu se tulee ihan kohta;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli just huippu ku ei oo liian hieno! Voi pitää urkkavaatteiden kans. Ehdottomasti vinkkaat 😁

   Poista
 2. Mulla on toi, käytin toisella lapsella hoitolaukkuna. Ihan huippu! ❤️

  VastaaPoista
 3. Mä olin katsonut tätä myös, mutta olin hieman epäileväinen miltä näyttää reppuna kun toinen hihna roikkuu takana. Eilen näin tämän In action ja näytti oikein näppärältä. Nyt vain tuskailen kumpi koko olisi parempi. Pienempi olisi edullisempi kun litramäärä ei merkittävästi kasva isommassa, toisaalta nahkasomiste on kuva..

  VastaaPoista
 4. Mää mietin kans sitä kokoa mut jotenkin se toinen oli leveämmän näköinen selässä ja halusin sit kuitenkin siromman vaikka se nahkainen alaosa oiskin ollut kaunis. Toisaalta taas sit jos se kastuu kun on maata vasten niin meneekö se sellaiseksi laikukkaaksi 🤔

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teitkö sun reppuun vahauksen? Mietin että miten mahtaa onnistua?

   Poista
  2. En tehnyt, mut oon vahannut tytön kånkenia ja kyllä se onnistuu kyllä 👌

   Poista
 5. Tuollainen laukku-reppu on kyllä ihana. Minullakin kävi tuo Fjällräven testissä. Päädyin kuitenkin Tatonkan Grip bagiin https://www.ulkoilupuoti.fi/product/104/tatonka-grip-bag Tämä kannattaa myös tsekata, jos tuollaisesta on kiinnostunut.

  VastaaPoista