maanantai 18. maaliskuuta 2019

Söpöt bloomersit

Nyt eri lastenvaatemerkeillä on näkynyt paljon erilaisia bloomerseja eli tuollaisia pikkushortseja vai miksi noita nyt voisi kutsua suomeksi. Ovat tosi söpöjä pienillä ja miksei vähän isommillakin lapsilla. Minäkin tein omat versioni näistä pöksyistä ja kankaaksi valikoitui tähän käyttöön täydellinen tuplaharsokangas! Ihanan kevyt ja muutenkin pehmoinen kangas pienelle.


Näissä tyttöjen versioissa on tuollaista hörselöä noissa lahkeissa ja vyötäröllä, mutta saa myös tuollaisena riisutumpana versiona. Näitä saa tilaamalla näissä kuvan väreissä tuosta harsokankaasta, mutta myös trikoosta ja kuvaa kankaista saa kysymällä, koska varastot vaihtelevat. Hintaa pöksyillä 28e sis pkt.


Kuvan bloomerssit ovat vapaana, vasemmalla kokoa vastasyntynyt eli noin 0-3kk ja oikealla 3-6kk. Pionit ovat ohutta joustocollegea eli menevät nyt talvellakin hyvin sukkisten kanssa.


Viialle kokeilin tuota isoimpaa kokoa 2v 13kg, koska Viiahan on todella hoikka ja mahtuu heittämällä kaksivuotiaan vaatteisiin leveydestä. Isoin koko on siis käytettävissä myös vanhemmalla lapsella, jos lapsi on oikein hoikka. Koot menevät siis vastasyntyneestä kaksivuotiaan kokoon asti.


Ajattelin näitä kesäsortseiksi kun ovat varmasti kivan vilpoiset ja ihanat tuollaisten vähän romanttisten paitojen kanssa. Viia itse asiassa halusi itse pukea tuon paidan ja sehän sopi oikein hyvin kuvausrekvisiitaksi näiden kanssa. Talvella alle voi pukea sukkikset niin on käyttöikääkin enemmän.


Eihän nämä nyt niin söpöt ole enää kolmivuotiaan päällä kuin sellaisen makkarareisivauvan, mutta kivat näinkin. Harmi että en hoksannut ommella tällaisia vielä silloin tun tytöt olivat vauvoja. Tai itse asiassa Viialle tein hieman eri malliset, mutta se kaava oli niin iso, että housut menivät sortseina aika paljon suunniteltua myöhemmin! Ehkä joskus parin vuoden iässä...
Mitäs te tykkäätte bloomerseista? Onko teidän lapsilla ollut tällaisia käytössä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti