tiistai 12. maaliskuuta 2019

Pomp delux Falconer

Kävin viime viikolla ystävän luona Pomp delux-kutsuilla tsekkaamassa kevään ja kesän uutuusvaatteet. Uusimmassa mallistossa olikin vaikka mitä kivaa ja ehkä positiivisin yllätys oli se, että niiden aika tyypillisten pompin vaatteiden rinnalle oli tullut joitakin aika erityylisiä vaatteita. Minusta on aina positiivista, jos joku merkki onnistuu uudistautumaan, mutta kuitenkin samalla pysymään myös tyylilleen uskollisena. Mikäli koskaan ei tule mitään uutta, alkaa merkki toistaa itseään ja siihen saattaa tulla kyllästyminen.


Näin kävi mielestäni esimerkiksi Me&I:n lastenvaatteiden kanssa. Ne ovat minusta olleet joka vuosi melko samanlaisia siitä lähtien, kun merkkiin tutustuin Veetin ollessa ihan pieni. Naistenvaatteissa puolestaan sitä uudistumista on ollut ja siellä oli nytkin yksi tosi kiva mekko!


Tällä kertaa tilasin kuitenkin vain yhdet jutut tytöille, koska on mennyt vaatteisiin muutenkin normaalia enemmän rahaa kun olen ostanut ensi vuoden topat jo jemmaan. Aavalle valitsin tämän Falconer-hameen, josta Aava onneksi itsekin tykkäsi. Tämä olisi ollut aivan superihana myös mekkona, mutta tämä on minusta kuitenkin monikäyttöisempi kun voi pitää myös talvella. Väri on myös sellainen, että sopii hyvin syksyllä ja talvella pidettäväksi, eikä ole liian kesäinen.


Hauskinta tässä hameessa on se, että koko on hurja 146/152, vaikka Aava on vasta noin 125cm pitkä. Minusta hame ei silti ole yhtään liian pitkä. Yritinkin ottaa vähän alaviistosta tuon postauksen ensimmäisen kuvan, että näkyisi selkeämmin tuo helman mitta. Se on kuitenkin tuohon polven yläpuolelle. Tässä hameessa on vyötäröllä nappikuminauha-kiristys, ja kun pikkuisen kiristi, niin vyötärökään ei ole yhtään turhan iso! Eli tämä lienee meillä varmaan melko pitkäikäinen hame!


Löysin juuri samalla viikolla kirpparilta tuon pompin ribbipaidan Aavalle ja se sattui olemaan aika täydellinen pari tälle hameelle, vaikka on varmaan jotain vanhempaa mallistoa. Nämä ribbipaidat ovatkin olleet meidän vakkarituotteita pompilta ja jemmaan niitä myös aina kirpparilta kun niitä tulee vastaan. Viiallekin tilasin raitaa ja yritän siitäkin laitella sovituskuvia, kunhan saan paidan pesusta.

Mitä te tykkäsitte uusimmasta pompin mallistosta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti