sunnuntai 26. elokuuta 2018

Erilaiset pannat syksyyn

Nyt jo milloin on täydellinen aika tilata asusteita syksyyn lapsille ja itsellekin. Ulkona alkaa olla sen verran viileää, että voi vetäistä päähän headwrapin, pipon tai turbaanin. Meillä tytöt onneksi suostuvat pitämään pantoja ja mielissään yleensä laittavat ne päähän. Eri värisillä pannoilla saa kivaa särmää pukeutumiseen ja ovathan ne nätti yksityiskohta ja samalla käytännöllisiä kun suojaavat korvia.


Meillä pidetään headwrapeja kauppareissuilla tosi paljon. Jos tytöillä on ponnari päässä, on panta paljon näppärämpi sen kanssa mitä pipo. Ja sisällä kaupassa ei kuitenkaan ole niin kylmä, että tarvisi pipoa kylmemmillä ilmoillakaan. Toinen vaihtoehto on tietty turbaani. Nyt on pidetty jo yksinkertaista ja kaksinkertaisella pärjää jo melko pitkälle. Enää ei tarvitse pelätä auringonpistostakaan :D


Jos panta tuntuu liian leveältä, on mahdollista saada kapeampaakin sekä pienemmällä tai yksinkertaisemmalla rusetilla. Näitä headwrapejä sekä muita asusteita voit tilata suoraan spostilla nauravanappi@gmail.com tai Facebookista  sekä Instagramista. Instassa on muuten tähän päivään  asti arvonta, jossa voit voittaa vapaavalintaisen headwrapin itsellesi, lapsellesi tai vaikka lahjaksi. Käyhän osallistumassa!


Sain juuri paketin ihania uusia syysvärisiä kankaita ja valikoimassa onkin nyt esimerkiksi tämä sinapinkeltainen, okra, violetin sävyjä, kaunis ruskea sekä viininpunainen. Kuvaa saa kysymällä tai näkee myös tuolta Facebook-sivuilta.  Lisäksi on tietenkin perusvärit kuten musta, valkoinen, harmaa sekä ihanat vaaleanpunaisen eri sävyt!


Rusettipannan lisäksi malleja on muitakin, kuten tämä kierrepanta jota voi saada myös leveämpänä sekä kapeampana, tampillinen panta sekä solmupanta.

Kierrepantoja eri leveyksissä.


Solmupanta.

  
Nyt kipin kapin ostoksille :)  Myös merinopantoja saa edelleen tilata, kuvat näet tästä aiemmasta postauksesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti