keskiviikko 7. helmikuuta 2018

Fair squared ja Madara testissä sekä arvonta (päättynyt)!

Viimeisimmät luonnonkosmetiikan tuttavuuteni löytyvät Madara ja Fair squared* merkeiltä ja postauksen lopussa onkin kiva arvonta jälkimmäisten tuotteista! Vuosi sitten kirjoittelin blogin puolella pyrkimyksestäni vähentää elimistön kemikaalikuormaa siirtymällä pikkuhiljaa luonnonkosmetiikan tuotteisiin. Muita luonnonkosmetiikkaan liittyviä postauksiani pääset lukemaan "luonnonkosmetiikka"-tunnisteen alta. Edellisistä jutuista ja kokemuksista on aikaa jonkin verran, joten ajattelin kirjoitella uusista tuttavuuksista, joita olen tuona aikana ottanut käyttöön. Noita aiemmin mainittuja, tuttuja tuotteita on edelleen käytössä kuten Madaran kasvonaamiot, Dermosilin porkkanaöljy sekä Laveran harmaakorkkinen dödö.

*tuotteet saatu

misellivesi puhdistusmaito rasva

Madaran -40% päiviltä täydensin varastojani ja otin muutamia uusia tuotteita testiin. Nuo alepäivät järjestetään siis syksyllä ja keväällä Madaran omilla sivuilla ja silloin kannattaa kyllä hankkia edullisesti tuotteita. Varsinkin niitä uusia, joiden sopivuudesta omalle iholle ei ole takeita. Ostin myös hyväksi koettua Pihlajanmarjavoidetta varastoon asti! Edelleen tämä on ollut pelastus ja Aavan jaloista kyllä huomaa, jos on unohtunut useamman päivän aikana rasvaa laittaa... Omatkin kantapäät tykkäävät tästä kunnon kerroksena, jos rasvaus on unohtunut pidemmäksi aikaa, kuten itsellä ainakin tuppaa käymään.


Kasvojenpuhdistukseen ostin puhdistusmaitoa sekä misellivettä Madaralta. Tilauksen kylkiäisinä tuli tuo rasva ja onneksi se sattui sopimaan iholleni hyvin. Nämä ovat testaamistani luonnonkosmetiikkatuotteista ehkä lähimpänä "normikosmetiikkaa" eli tuoksu ei ole mitenkään yrttinen kuten varsinkin Madaran tuotteissa usein on. Nämä tuotteet olisivat varmasti hyvät, jos ei ole aiemmin kokeillut luonnonkosmetiikkaa.


Itsellä ei ole ongelmaiho, joten mitään maata mullistavia vaikutuksia en valitettavasti pysty antamaan :) Nämä eivät kiristä eivätkä kuivata omaa ihoa ja ovat miedon tuoksuisia. Kasvovoide levittyy ja imeytyy hyvin ja muutenkin nämä ovat sellaista peruskauraa. Kasvovoide oli kuivalle ja erittäin kuivalle iholle, jota omani ei ole, mutta silti ei ole liian rasvainen.

Lasten pihlajanmarjavoiteesta innostuneena ostin itselleni kasvoille tarkoitetun version samasta rasvasta. Tässä on sama tuoksu kuin siinä isossa vartalolle tarkoitetussa purkissa ja on varmasti luonnonkosmetiikkaan tottumattomalle ehkä hieman tujuhko. Tämä ei myöskään jätä kasvoja liian rasvaiseksi kuten itsellä kaikki mineraaliöljypohjaiset rasvat tekevät. Se luonnonkosmetiikassa onkin ehkä yksi parhaita asioita!

Toinen itselle uusi tuttavuus on koko Fair Square*-tuotemerkki. Näitä löytyy ainakin jossain määrin niin Prismasta, Kärkkäiseltä kuin Halpa-hallista muistaakseni. Sarja on suhteellisen edullinen ja  luonnonkosmetiikkasertifikaatin lisäksi nämä ovat saaneet esimerkiksi Reilun kaupan sertifikaatin ja liudan muita merkkejä purkkien kylkeen. Sivuilta voi lukea enemmän noista sertifikaateista, mikäli ne kiinnostavat :)

Sain maahantuojalta testiin erilaisia merkin tuotteita ja lähes kaikki olenkin käyttänyt loppuun asti.


Kasvorasvat olivat sellaista perustavaraa. Ajoivat asiansa, mutta sisältö ei ollut mitenkään maata mullistavaa :) Tosin aika harva naamarasva mullistaa minun maailmaa. Ehdoton plussa kätevästä pakkauksesta, koska näissä on pumpputoiminto, eikä rasvaa tarvitse kaapia minkään purkin pohjalta! Mies käytti näistä toisen ja minä toisen ja purkin koko oli näppärä kuljettaa reissussakin mukana. Normaalille iholle hyvin toimiva perusvoide. Melko tuoksuton.


Puhdistusmaito oli aika juoksevaa koostumukseltaan ja kasvovesi puolestaan hassusti tahtoi vaahdota kun vanulapulla pyyhkäisi naamaa :) Tässä tuotesarjassa on myös miellyttävät tuoksut! Se on itselle aina plussaa, että tuote ei tuoksu pahalta. Varsinkin jos sitä joutuu naamassa haistelemaan koko päivän iholle laitettuna. Kasvovesi oli parhaimmillaan kun pesi lavuaarin päällä meikkejä. Suihkussa tykkään käyttää hieman paksumpaa koostumusta tai vaahtoavaa putsaria, niin se ei niin helposti valahda kädeltä lattialle.

Viimeisenä esittelen omat lempparit tästä sarjasta! Yksi ihanimpia tuotteita oli tämä Shea body butter. Tämä ei siis ole täyttä sheavoita, vaan joukossa on oliiviöljyä joka tekee tuotteesta pehmeän ja helposti levitettävän. Tuoksuu aivan ihanalle, vaniljaiselle! Lapset haluavat iltaisin rasvata aina itseään tällä, koska tämän tuoksu on niin herkullinen. Sanovat tätä karkkirasvaksi.  Myös tämä on ollut hyväksi atooppisille ihoille sen pihjalanmarjavoiteen lisäksi. Vaikka tässä on paljon keveämpi koostumus!


Toinen lempparini oli sarjan aprikoosishamppoo. Tuote tuoksui hyvältä ja oli helppokäyttöinen taas pumpun ansioista. Tosin huomasin, että tuossa arvontashamppoossa on erilainen korkki, pullo on varmaan uudempaa mallistoa. Kätevä tuokin, kun ei ole irrotettavaa korkkia. Ne ovat vihonviimeisiä! Parasta tässä kuitenkin oli tuon aineen tuntuma, joka oli todella liukas. En ole vastaavan tuntoiseen shamppooseen törmännyt aiemmin ja tämä levittyi tosi hyvin koostumuksensa ansoista. Mulla on kasvojen lisäksi myös sellainen tukka, että se ei mitään ihmeempiä ominaisuuksia tarvi, joten niistä en pysty myöskään sanomaan oikein mitään. Myös vieraat, jotka meillä ovat kokeilleet tätä, ovat tykänneet tuosta tunnusta. Suihkugeelikin oli hyvä, tuoksu ei ollut ollenkaan ällön vaniljainen vaan juuri sopiva. Suihkugeeli on myös sellaista liukasta käytössä.

Kolmas lempparini on tuo myös kuvassa näkyvä limen tuoksuinen jalkavoide. Tämä nousi suosikiksi puhtaasti tuoksun ansiosta. Tuo lime vaan tuoksuu tässä uskomattoman hyvältä! Ei yhtään sellaiselta keinotekoiselta ja aina kun laitan tätä, on pakko vähän nuuskutella purkkia. Rasva itsessään ei ole älyttömän paksu, mutta sen ansiosta levittyy hyvin ja kuivuu aika nopsaan. Käytän tätä monesti iltaisin jalkapohjiin ja sääriin ja vedän villasukat päälle. Ei välttämättä maailman tehokkain, jos kantapäät ovat päässeet saharan tyyppiseen kuivuuteen, mutta perusrasvana päivittäiseen käyttöön varmasti loistava.


Blogini täyttää tällä viikolla hurjat seitsemän vuotta ja sen kunniaksi sekä teidän iloksenne saan arpoa paketin suosikkituotteitani Fair squared-merkiltä myös teille!

Voit osallistua arvontaan kommentoimalla kommenttikenttään, mitä näistä tuotteista haluaisit mieluiten testata.

Jätä myös yhteystietosi, mikäli niitä ei profiilistasi löydy, jotta saan voittajan kiinni. 
Tämä luonnonkosmetiikkapaketti lähtee kokonaisuudessaan voittajalle, joten onnea matkaan!

EDIT:  Arvonta päättänyt ja voittajaan liisa.05@hotmail.com otettu yhteyttä! Kiitos kaikille osallistujille :)

136 kommenttia:

  1. Tuota shea body butteria, eli sitä karkkirasvaa! 😄 t.Ansku

    VastaaPoista
  2. En oo vielä löytäny itelle ihan täysosumaa luonnonkosmetiikan shampoista, joten ehdottomasti sitä haluaisin eniten kokeilla. Jos ei oo onni myöten, niin pitänee metästää marketeista. :) Laitan varulta yhteystiedot facessa yv:llä. ;)

    VastaaPoista
  3. Ihan uusi tuttavuus tuo fair square itselle vaikka aika montaa luonnonkosmetiikkamerkkiä oon testannut. Talvikuivalle iholle kunnon rasvat on aina plussaa! Ja jos joku rasva kerran tuoksuu karkille niin ehdottomasti sitä! Sais lapsetkin rasvaamaan kuivaa ihoaan :D

    VastaaPoista
  4. Onnea!
    Shampoota ja suihkugeeliä olisi kiva testata!
    Maisa
    pienet.suloisuudet@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Nuo fair tuotteet olisi kaikki uusia tuttavuuksia! Niinaha@luukku.com

    VastaaPoista
  6. Sheavoi ja aprikoosishampoo kuulostais hyvältä :) iloaeloalaura(at)gmail.com

    VastaaPoista
  7. Shea Body Butterille olisi varmasti käyttöä, sitä kiinnostaisi testata :-) ansode@gmail.com

    VastaaPoista
  8. Harmi, että osa luonnonkosmetiikan tuotteista on hieman tyyriitä. Jos ei olisi, vaihtaisin kaikki tuotteet niihin! Shea body butter kuulostaa herkulliselta!

    VastaaPoista
  9. Shea body butteria tai aprikoosi shamppoota. :)

    IG @hohtavanvalkoista

    VastaaPoista
  10. Mieluiten testaisin Shea body butteria, aivan uusi tuttavuus :)! inkkarih@hotmail.com

    VastaaPoista
  11. Puhdistustuotteille olisi tarvetta, joten niitä haluaisin etenkin testata!:)

    VastaaPoista
  12. Vaikuttaa tuotteilta joita olisi kiva kokeilla. :) Aurinkoista kevään odotusta! Heidi heidimmarkus@gmail.com.

    VastaaPoista
  13. Aprikoosishampoo kuulostaa taivaalliselta😍
    laura.elorinne@gmail.com

    VastaaPoista
  14. Shea vartalovoidetta olisi kiva testata.

    T.Sanna

    VastaaPoista
  15. Kaikkia, aprikoosi shampoota varsinkin! 😊 👌
    jenn-na@hotmail.com

    VastaaPoista
  16. Kaikki tuotteet ovat minulle aivan uusia mutta kovin mielenkiintoisia joten mielelläni testaisin niistä jokaista :)

    VastaaPoista
  17. Aprikoosi shampoo kuulostaa "herkulliselta" :)

    VastaaPoista
  18. Kaikki tuotteet haluaisin testata, mutta ehkä eniten kiinnostaa pihlajavoide ja aprikoosi shampoo 😍
    minna.myller88@gmail.com

    VastaaPoista
  19. Sheavoide kuulostaa täydelliseltä �� aikaisemmin käyttänyt Body Shopin omaa, mutta tuo koostumus kuulostaa vieläkin paremmalta. Kunpa osuisi paketti kohdalle ♥️

    -Pauliina/pauliinacpusa@gmail.com

    VastaaPoista
  20. Aprikoosi shampoo kuulostaa hyvältä :)
    ruskarouva85@gmail.com

    VastaaPoista
  21. Ihan kaikkia haluaisin testata! :D
    Tämä luonnonkosmetiikka homma kiinnostaisi käytännössä, mutta en vaan jaksa alkaa perehtymään. Kiitos siis joka ikisestä tiedon murusta :)
    Arvonnassa siis mukana!

    T. maimyx@gmail.com

    VastaaPoista
  22. Onnea blogin synttärien johdosta, minunkin tekisi mieli testata Shea body butteria, kuulostaa hyvälle.
    henna.holappa1@luukku.com

    VastaaPoista
  23. Shampoo menis testiin ekana

    annahekkala@elisanet.fi

    VastaaPoista
  24. Tuota shampoota ja jalkarasvaa testaisin! T. Anu P

    VastaaPoista
  25. Shampoota ja suihkusaippuaa :)
    T. Maija (m.vatjus@luukku.com)

    VastaaPoista
  26. Mukana ihanassa arvonnassa! Suurinta mielenkiintoa herättää tuo Shea Body Butter ja aprikoosishampookin kuulostaa jännältä :)
    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
  27. Ihan uusi sarja kyllä tuo Fair squared! Tosi hienoa, että myös Reilun kaupan periaatteiden mukaan tuotettua ja sertifioitua luonnonkosmetiikkaa on tarjolla, sillä usein luonnonkosmetiikan sertifikaatit tuntuvat painottuvan eläinkokeettomuuden, kasviperäisyyden ja luonnonmukaisuuden suuntaan - toki hyviä juttuja nekin! Hyvä kuitenkin, että tuottajatkin huomioidaan.

    T. Olga.suomalainen(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  28. Aprikoosi shampoo ja lapset varmasti haluaisivat tuon karkkirasvan 😀
    Anu.pietilanaho(at)Gmail.com

    VastaaPoista
  29. Aprikoosi shampoota. :)
    Naurajatar@suomi24.fi

    VastaaPoista
  30. Fair on merkkinä kokonaan tuntematon!
    Madara on tullut tutuksi, kiitos hyvien alepäivien pari kertaa vuodessa! Kasvonaamiota voin suositella 👍

    Nina
    kuusela.nina@gmail.com

    VastaaPoista
  31. Suihkusaippuaa. :)

    tt32232@gmail.com

    VastaaPoista
  32. Luonnonkosmetiikka jäänyt vain harkinta aikeisiin, joten kaikkia mielelläni kokeilisin!

    T:viivikavalko@wippies.fi

    VastaaPoista
  33. Koko tuotemerkki kiinnostaa, mutta ehdottomasti eniten tuo Shea body butter. Itselläni on kuiva vartalon varsinkin talvella.

    Vitaevay@gmail.com

    VastaaPoista
  34. Kaikkia haluaisin kokeilla ja aloittaa vaikka aprikoosishampoosta. Kasvorasvoja menee niin paljon, että kiinnostaisi myös ne, vaikka eivät maailmaa mullistaisikaan :)
    postin.tuomaa@gmail.com

    VastaaPoista
  35. Aprikoosishampoota tai pihlajavoidetta testaisin mieluiten. Mukana.
    nelliina(@)yahoo.com

    VastaaPoista
  36. Kiitos tänne kaikki testiin! Uudet sarjat ovat aina tervetulleita:)
    Mari-

    VastaaPoista
  37. Onnea blogille! Karkkirasva jäi itseäkin houkuttamaan. :)
    T. Tiina (tiina.kauppinen(a)kotinet.com)

    VastaaPoista
  38. Kaikkia tekisi mieli kokeilla, mutta sanotaan vaikka tuo Shea Body Butter :)
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  39. Onnittelut!
    Shea body butteria olisi kiva kokeilla!
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  40. Sheavoita oon kuullut niin paljon kehuttavan että sille ääni.

    VastaaPoista
  41. shea body butteria:)
    saagavesala@gmail.com

    VastaaPoista
  42. Kaikki näistä vaikutti erittäin kiinnostavilta, mutta jos vain yksi pitää nimetä, niin aprikoosishampoo. :)
    piivoitto@gmail.com

    VastaaPoista
  43. Shampoota tai kasvorasvaa haluaisin testata. Laveran shampoo on nyt käytössä, se on ihan ok. Kasvovoiteena on argan- ja jojobaöljyt, sekä bodyshopin (ei luonnonkosmetiikkaa) todella kuivalle iholle tarkoitettu voide. maiskulainen@gmail.com

    VastaaPoista
  44. Tuo aprikoosishampoo olisi jota haluaisin kokeilla ainakin.onhan kaikki mielenkiintoisia uutuuksia minulle. Salli.moilanen35@gmail.com

    VastaaPoista
  45. Lime jalkavoide kuulostaa mukavan pirtsakalta :)
    haaruhainen@gmail.com

    VastaaPoista
  46. Koska merkki on itselleni aivan tuntematon haluaisin testata kaikkia:)
    mannanpostiatluukkupistecom

    VastaaPoista
  47. Sheavoide jos yks pitää valita mut kaikki kuulostaa hyvältä! :)

    Sohvi-94(ät)Suomi24.fi

    VastaaPoista
  48. Shea body butteria ja shampoota ainakin

    tii_na_l@hotmail.com

    VastaaPoista
  49. puhdistusmaito. :)
    marika.m@luukku.com

    VastaaPoista
  50. Body butter kuulostaa tosiaan herkulta:) Muutkin merkin tuotteet itselle uutuuksia. Olisi kiva testata, kovin harvoin kun uskaltaa ostaa umpimähkään jotain uutta jonka sopivuudesta ei ole takuuta.
    saara.lahtivirta@gmail.com

    VastaaPoista
  51. Itse testasin siskolleni joskus sheavoita ja rakastuin sen koostumukseen ja tunteeseen minkä jätti iholle. Ja tuon sinun kuvailisit perusteella tämäkin sheavoita olisi juuri sellainen ihanan kosteutetun ja iholle ravitun tunteen jättävä,joten ehdottomasti haluaisin tuota testata. Mielenkiintoisia tuotteita ja merkki on itselle ihan tuntematon. merwii@hotmail
    com

    VastaaPoista
  52. Hei ja onnea seitsemästä vuodesta. Toivottavasti juhlitaan myös seitsemän vuoden jälkeen 14 vuotta. :)

    VastaaPoista
  53. Aivan tuntematon merkki entuudestaan, siksi kaikkia :)
    matsalikka@gmail.com

    VastaaPoista
  54. Sydämelliset 7-vuotisonnittelut. Upea blogi sinulla! Aprikoosishampoo kuulostaa mielenkiintoiselta. Mukavaa ystävänpäivää!
    klaara49@luukku.com

    VastaaPoista
  55. Jalkavoide :)
    Mil-lie@hotmail.com

    VastaaPoista
  56. Haluaisin kokeilla kaikkia tuotteita, etenkin aprikoosishampoota. Olen siirtynyt kaikessa koskemtiikassa ja ihonhoidossa luomuun.
    Hyvää kevään odotusta
    johanna.tuulia@hotmail.fi

    VastaaPoista
  57. Fair Vanilla Shower Gel kuulostaa herkulliselta :) vickan27(a)gmail.com

    VastaaPoista
  58. Shea body butteria olisi kiva testata.
    laura_viljamaa(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  59. Yritän etsiä sopivia kasvorasvoja, joten kaikki kasvovoiteet kiinnostavat erityisesti.

    Krisu
    Oonjustiina @gmail.com

    VastaaPoista
  60. Onnea ja mukaan arvontaan. Aprikoosishampoo kuulostaa mielenkiintoiselta!

    hippohiiri at gmail.com

    VastaaPoista
  61. Shea body butter ja aprikoosishampoo.
    jokinen.sara(at)gmail.com

    VastaaPoista
  62. Mukana kivassa arvonnassa. :) Erityisesti jalkavoide kiinnostaa. saraana.makela@gmail.com

    VastaaPoista
  63. Sheavoi kuulostaa mielenkiintoisimmalta, vaikka kaikki tuotteet vaikuttavat oikein hyviltä. Onnea blogillesi!
    cupido.maxi(at)gmail.com

    VastaaPoista
  64. Shea body butter kuulostaa ihanalta!
    siirun@luukku.com

    VastaaPoista
  65. Shea body butter kuulostaa ihanalta!✨✨✨ mukana :-)

    maryanne.aalto@gmail.com

    VastaaPoista
  66. Onnea, onnea!
    Vastaan Shea body butter, kun yksi pitää valita.
    -minttu47-
    minttu47@gmail.com

    VastaaPoista
  67. Tuo shampoo olisi mukava kokeilla, tietenkin muutkin kiinnostaa. :)
    liisa.05@hotmail.com

    VastaaPoista
  68. Kasvovoide tulisi tarpeeseen! :)
    Villavalkea@yahoo.com

    VastaaPoista
  69. Tuo Pihlaja-kasvovoide kiinnostaa erityisesti.
    Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

    VastaaPoista
  70. Kasvovoide kuivalle iholleni :)
    nannaliini10@gmail.com

    VastaaPoista
  71. Shea body butter kuulostaa todella hyvälle! Ja täytyy kyllä tutkia ensi kauppareissulla näitä tuotteita, aivan uusi merkki minullekin!
    Nim. Lumikki, lumikki90(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  72. Shampoota :) minna1995@gmail.com

    VastaaPoista
  73. Uusi tuttavuus tuo Fair squared- sarja. Kokeiluun voisi mennä ainakin Shea body butter, pitääpä katsastaa löytyykö lähikaupoista..
    hunza86@suomi24.fi

    VastaaPoista
  74. Shea body Butter tai aprikoosi shampoo. markettavesala@gmail.com

    VastaaPoista
  75. Mieluiten testaisin Shea body butteria. Meidän lasten ihot, varsinkin pienimmän iho vaatii joka päivä rasvauksen pysyäkseen suhtkoht kunnossa. Tämä rasva pitää muistaa kun seuraavan kerran pääsen isommille kaupoille. 😊

    VastaaPoista
  76. Jalkavoidetta olis kiva kokeilla.
    texas-86 (at) hotmail.com

    VastaaPoista
  77. Onnea blogille ja valovoimaiselle postaukselle! :) haluaisin ehdottomasti testiin Madaran (otsikossa Marada) tuotteita 😍 anmaatte@gmail.com

    VastaaPoista
  78. Shea body butter ja suihkuotteet kiinnostavat eniten.

    Maire

    Hullutellen(a)gmail.com

    VastaaPoista
  79. Shea body butter :)
    Sirkkulitm@gmail.com

    VastaaPoista
  80. Shea body butter :)
    mariaheinonen1@hotmail.com

    VastaaPoista
  81. Aprikoosishampoota olis ihana testata :)
    ellaannikai@gmail.com

    VastaaPoista
  82. Aprikoosishampoo kiinostaa.

    tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

    VastaaPoista
  83. Shea body butteria :3
    sara.rokman@gmail.com

    VastaaPoista
  84. Onnea! Vieraita tuotteita mutta voisin kokeilla tulisiko uusi suosikki.
    karhuoja@gmail.com

    VastaaPoista
  85. Karkkirasvaa :)
    karoliina.saarenpaa@gmail.com

    VastaaPoista
  86. Tuo bodybutter kuulostaa hyvältä tai sitten jalkarasva.

    VastaaPoista
  87. Mukana! Shea body butter kuulostaa ihanalta, niinkuin kyllä nuo kaikki muutkin! :)
    ainosuklaa@gmail.com

    VastaaPoista
  88. Nämä kaikki näyttää niin herkullisilta, mutta ehdoton kyllä hiusaineille
    Julia.elina.risto@gmail.com

    VastaaPoista
  89. Jalkavoidetta ja karkkirasvaa :)
    mari_leena (at) hotmail.com

    VastaaPoista
  90. Shea body butter kuulostaa hyvältä!:)
    katariina.aumo@gmail.com

    VastaaPoista
  91. Shea body butter kiinnostaa :)
    suvi.jalko@gmail.com

    VastaaPoista
  92. Jalkavoide kiinnosti heti .
    tyttiklemetti@luukku.com

    VastaaPoista
  93. Shea body butter olisi kiva kokea

    VastaaPoista
  94. Aprikoosishampoo kuulostaa kiinnostavalta. Pitääpä laittaa merkki muistiin. riiti81(At)gmail.com

    VastaaPoista
  95. Shea body butteria koska ihoni on todella kuiva nyt.

    aiholapp(at)lailanet.fi

    VastaaPoista
  96. Shampoo ja suihkugeeli kiinnostaa eniten
    jenna.karppinen@icloud.com

    VastaaPoista
  97. Fair square on uusi merkki minulle joten mikä tahansa tämän sarjan tuotteista😊

    johanna.kiviaho@hotmail.com

    VastaaPoista
  98. Aprikoosi shampoo lähtisi ekana testiin! Tykkään niin kovast kaikista ihanantuoksuisista shampoista <3
    minuhno@gmail.com

    VastaaPoista
  99. Shea body butter kiinnostaisi kovasti :)
    ilokseni@gmail.com

    VastaaPoista
  100. Aprikoosishampoota olis kiva kokeilla!

    VastaaPoista
  101. Aprikoosishampoo kuulostaa hyvälle =)! Mukaan arvontaan!
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  102. Shea bodybutter kiinnostaisi eniten!anu.lahdenpera@gmail.com

    VastaaPoista
  103. jalkavoide vaikutti kivalta

    unelmiaonnesta(at)gmail.com

    VastaaPoista
  104. Aprikoosishampoo kuulostaa ihanalta! :)
    emmih96@hotmail.com

    VastaaPoista
  105. Shea body butter kuulostaisi hyvältä :)
    ellijapii@gmail.com

    VastaaPoista
  106. Onnea! Shea body butter kiinnostaisi kokeilla, muitakin toki! ksefedini@suomi24.fi

    VastaaPoista
  107. Aprikoosishampoota kokeilisin ehdottomasti!
    eeva22@hotmail.com

    VastaaPoista
  108. Aprikoosi shampoota 😊janika.kaarre@hotmail.com

    VastaaPoista
  109. Aprikoosishampoo ja shea body buttter kuulostavat ihanilta :)
    annikajokinen95@gmail.com

    VastaaPoista
  110. Aprikoosi shampoota :)

    millal@luukku.com

    VastaaPoista
  111. Aprikoosishampoo kuulostaa hyvälle! hiutale@hotmail.com

    VastaaPoista
  112. Aprikoosishampoota! Onnittelut blogille!
    Tiina
    miumiu83 at gmail.com

    VastaaPoista
  113. Onnea blogille! :) Erityisesti shea body butter kiinnostaisi :)

    theriddlerr@outlook.com

    VastaaPoista
  114. Shea vartalovoide tekisi varmasti hyvää talvikuivalle iholle. v.laitinen@msoynet.com

    VastaaPoista
  115. Onnea! Nämä ovatkin ihan outoja...mutta ehkäpä tämä kuivan kropan omistava rouva haluaisi shea butteria :) Jos saisi edes hieman "silkkiset" sääret :)
    bikkenpilttuu@hotmail.com

    VastaaPoista
  116. Shea body butter!
    kaisa.tolvanen@gmail.com

    VastaaPoista
  117. Shea body butter! 😊
    kaisa.tolvanen@gmail.com

    VastaaPoista
  118. Jotain kasvorasvaa :)
    maija.silver@hotmail.fi

    VastaaPoista
  119. Shampoo ja jalkarasvan tuoksu kiinnostais eniten, karkkirasva onkin jo tuttu ihanuus ☺️ maijusauk@gmail.com

    VastaaPoista
  120. Shea body butteria ois kiva kokeilla! :)
    T. Katariina
    katariina.ylikulju@gmail.com

    VastaaPoista
  121. Onnea blogille nyt ja tulevaisuudessa! On ollut mielenkiintosta seurata teidän elämää ja saada samalla tietoa ja inspiraatioita mm. ompelusaralla :)

    Täällä! yks kuivakko kokeilisi mielellään jalkarasvaa :D
    T. Kati/ypperby

    VastaaPoista
  122. Shea vartalovoide talven tuomaan ihon kuivuuteen. kati.elisa2@gmail.com

    VastaaPoista
  123. Shea body butter kuulostaa hyvältä :)

    annesavol (at) gmail.com

    VastaaPoista
  124. Aprikoosishampoo kuulostaa kiinnostavalta! Täytyypä kauppareissulla etsiä.

    pikkusi ät Gmail piste com

    VastaaPoista
  125. Shampoo kiinnostaisi ehkä eniten, mutta kaikki kiinnostaa 😂
    alataloje@gmail.com

    VastaaPoista
  126. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  127. Aprikoosishampoo ja jalkarasva kiinnostaisi :)
    henzu_04(at)jippii.fi

    VastaaPoista
  128. Aprikoosishampoo houkuttaa todella paljon :) hakari@utu.fi

    VastaaPoista
  129. Shea Body butter kiinnostaa eniten
    T Leena N (töistä tuttu) 😊

    VastaaPoista
  130. Shea body butter kuulostaa ihanalta❤️��

    lys.aarend2@gmail.com

    VastaaPoista
  131. Shea body butteria ehdottomasti! emilia_ho@hotmail.com

    VastaaPoista
  132. Kasvojenhoitotuotteet kiinnostaisi:)

    Ihioma@gmail.com

    VastaaPoista
  133. Shea body butteria!
    elinan09@hotmail.com

    VastaaPoista
  134. Madaran misellivettä. :)

    sannamaria77 at gmail.com

    VastaaPoista
  135. Aprikoosishampoota testaisin mielelläni. Vielä ei ole luonnonkosmetiikan puolelta löytynyt oikein itselle sopivaa shampoota.
    lhisom (at) utu.fi

    VastaaPoista