torstai 20. huhtikuuta 2017

Tilaustöitä

Vähemmän on tullut tänne blogin puolelle laitettua kuvia tilaustöistä, mitä olen kuitenkin melko säännöllisesti tehnyt. Keräsin tähän nyt joitakin esimerkkejä, mitä olen tässä kevään aikana tehnyt.

Merinovillaisia vauvamyssyjä on tullut tehtyä monta erilaista versiota. Ovat niin söpöjä!


Tämä harmaa  setti meni pienelle tyttövauvalle kotiintulovaatteiden kaveriksi ja aivan valtavan suloinen kokonaisuus onkin! Kuva julkaistu asiakkaan luvalla. Nämä asusteet ovat puuvillamerinoa, joka sopii varmasti loistavasti kevät- ja kesävauvalle. Lähes samanlaisen setin tein myös toiselle tuttavan ensi kuussa syntyvälle vauvalle.


Yksi tupsupipoista lähti lasten entisen hoitajan vauvalle tilauksesta ja äiti tilasi myös itselleen ruusukepipon samaa värimaailmaa.


Lisäksi tein vauvalahjaksi meidän perheeltä samaa värimaailmaa olevan jumppiksen vauvalle.


Aavan kummien tytölle tein tämän ihanan vaaleanpunaisen tupsupipon! Tästä tuli kyllä niin herkku, että voisi vastaavat tehdä erivärisenä meidänkin tytöille.


Tässä vielä Viia mallaamassa samaa pipoa, kun tytöt ovat samanikäiset.


Muutamia merinovillaisia headwrapeja olen tehnyt myös. Ensimmäisen koeversion tein tytöille ja se mahtuu koonsa puolesta kummallekin. Tämä vilahtikin jo aiemman postauksen kuvassa.


Tilauksesta tein myös nämä kolme pantaa, jotka ovat myös merinovillaa. Olen pongannut tämän neulotun rusettipannan idean vuosia sitten Pinterestistä tai jostain blogista ja nyt vasta sain aikaiseksi toteuttaa sen :D


Pipoja ja rusettipantoja olen luonnollisesti tehnyt myös. Tässä pientä väriskaalaa, mitkä sopivat esimerkiksi yksivärisen takin kanssa hyvin. Kuvan takki on Mini Rodinin pinkki pico, joka on kuitenkin melko persikkainen.
Viime viikolla tein myös ensimmäistä kertaa raidalliseen kankaaseen tuollaisen pitsiruusukkeen ja siitä tulikin todella kiva. Ei ihan niin "romanttinen" kun vastakohtana on tuo graafinen kangas.


Pipoja ja pantoja saa taas tilattua toukokuun alusta lähtien ja etukäteenkin voi tietenkin laittaa tilausta sisään joko facebookissa tai ihan sähköpostilla nauravanappi@gmail.com

5 kommenttia:

 1. Toi ekoissa kuvissa näkyvä pipomalli on osoittautunut meillä ehdottomasti parhaimmaksi vauvapipoksi. Pysyy parhaiten päässä ja ei mene silmille. Meillä tuhisee nyt 4 viikkoa vanha poika ja pipot ovat kovassa käytössä, jotta pää pysyy varmasti lämpimänä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä hyvä! Meillä oli nuorimmalla talvella vastaava mut testiksi ilman sitä otsan kolmiota. Toimi niinkin vähän isommalla. Näinkin kuvan teidän vauvelin ihanista villavaatteista ❤

   Poista
 2. Ihania :)
  Mistä nuita tupsuja voi ostaa?
  T. Maija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomesta löytyy varmaan nettikaupoista kun googlettaa turkis- tai karvatupsu pipoon. Omani olen tilannut ulkomailta.

   Poista
 3. Onpas kivoja töitä! Näin peukalo-keskellä-kämmentä -ihmisenä voin vain ihailla :)

  VastaaPoista