keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Hys hys käsitöitä

Itse tehdyt lahjat jäivät tänä vuonna melko minimiin, mutta muutama juttu tuli tehtyä ompeluryhmämme joulukalenterivaihdon kalenteriin. Luonnollisestikaan en voinut julkaista mitään kuvia kalenterista ennen joulua, koska tarkoitus oli pysyä salassa kalenterin saajalta. Itselle sattui pariksi arvonnassa Aavan kummi, joten tavallaan oli helppoa koota kalenteria, kun tunsi ihmisen luonnossakin enkäpelkästään netin välityksellä. Toisaalta oli taas vaikeaa, kun jotenkin sitä tuli kriittisemmäksi sisällön suhteen, kun saajaa näkisi jälkeenpäinkin. Tuli tavallaan rimakauhu siihen, että mitä jos toinen ei tykkääkkään ja sitten jälkikäteen yrittää esittää, että kalenteri oli kiva.

Kalenterin luukkuihin kokosin esimerkiksi joulukorttiaskarteluun juttuja, jouluisia servettejä, piparimuotin ja ohjeen, karkkeja, kynttilän, pari kaavaa, karkkitikkuja, framilonia, värinkerääjän, tukikangasta, kuorinta-ainetta, aumurilankaa, joulumusiikkia, pinnityynyn ja heijastimet.

Yhdestä luukusta tuli tämä viiksekäs tonttu :)

Samainen kaveri pyysi minua tekemään tulevalle vauvalle toukkapussin tuossa pari viikkoa sitten ja jokseenkin hymyilytti, kun toiseksi viimeinen kalenteriluukku sisälsi lahjakortin toukkapussiin itse valituilla väreillä. Se luukku ei ainakaan pieleen mennyt!

Viimeiseen luukkuun tein punaiset tossut Dropsin ohjeella. Nämä tossut kaveri oli pinnannut pinterest-tauluunsa ja sieltä ne sitten poimin. Näiden lisäksi joulupakettiin meni kolmet maastokuvioiset perussukat mun isälle, appiukolle sekä miehen veljelle. Niistä ei tietenkään ole kuvaa. Kalenterin saaja sai myös joulupaketissa pitkät tiikerikuvioiset sukat, joita en myöskään muistanut kuvata.
Siinä olikin sitten lahjaneuleet tältä vuodelta.


Kalenterin pakkasin kestokauppakassiin, jonka tein samasta kankaasta kuin Aavan jouluhameen.


Näiden lisäsi ompelin äidilleni tunikan, josta toivon mukaan saan joskus sovituskuvan, koska se ei näytä oikein miltään hengarissa kuvattuna.

Saitteko te tehtyä paljon itse lahjoja? Mietin, että nyt jos aloittaisi niin ehtisi tehdä ensi vuodeksi melko monta lahjaa itse ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti