perjantai 13. kesäkuuta 2014

Mihin ne tunnit katoaa

Jotenkin tuntuu, että tällä hetkellä vuorokaudessa on ihan liian vähän tunteja! Halua olisi tehdä vaikka ja mitä, mutta tosiasiassa en saa mitään tehtyä, kun tuntuu, että aika ei riitä. Sitten kun saa hetken aikaa niin ei osaa päättää, että mitä tekisi ja se aika kuluu johonkin turhaan oleskeluun ja koneella istumiseen.
Blogissakin on nähty vaan pikaisia vaatepostauksia, kun tuntuu, että kirjoittamiseen saati sen tekemiseen ajattelun kanssa ei ole aikaa. Tai olisi sitä illalla kahdeksan jälkeen, mutta kun sillon pitäisi ehtiä tehdä muutakin ja jos ommella mielii, niin sekin pitää tehdä illalla. Nyt kun Veeti on täysipäiväsesti kotona ja Aava nukkuu onnettoman vähän (tunnin) päikkäreitä päivässä, niin silloinkaan ei ehdi tehdä mitään.

Tai ei mitään on ehkä väärä sana. Ehditäänhän me tehdä vaikka mitä päivän aikana, mutta tarkoitinkin omia juttuja. Kuulumisiakin on tullut kerrottua viime aikoina vähemmän. Veetillä siis loppui toukukuun lopussa hoito ja seuraavan kerran hoitoon pitää mennä vasta lokakuun puolessa välissä. Nyt sitten yritetään keksiä päivät tekemistä, että kaikki viihtyisivät kotona ilman kiukuttelua. Tällä viikolla ollaan käyty mm. piknikillä ompelijanaisten ja heidän lastensa kanssa, naapurien lapsenlapsi uskaltautui Veetin kanssa leikkimään ihan sisälle asti pariinkiin otteeseen saman päivän aikana, meillä kävi torstaina mun kavereita lapsineen ja tänäänkin meillä oli kavereita kylässä ja Veetille leikkiseuraa. Yllättävän haipakkaa onkin ollut tämä viikko.

Mutta kannatti näemmä valittaa viime postauksessa siitä Aavan mun perään itkemisestä, sillä sen jälkeen on ollut paljon helpompaa! Aava on märissyt huomattavasti vähemmän ja on viihtynyt välillä pitkänkin aikaa omissa touhuissaan. Olen saanut välistä tehdä jotain kotitöitäkin ilman yhdeksän kilon punttia lahkeessa :)


Tänään lastasin iltapäivällä lapset autoon ja käytiin ruokakaupassa ennen miehen kotiin tuloa. Järkytyin Prismassa kovasti pitaleipien hintaerosta Lidlin leipiin verrattun ja oli pakko hurauttaa hakemaan ne erikseen Lidlistä. Prismassa neljän leivän paketti maksoi noin 2,5e ja Lidlistä saa kuusi leipää hintaa 0,89e. Aika reipas ero tulee, varsinkin kun Prismasta olisi pitänyt ostaa kaksi pakettia eli hinta olisi ollut melkein vitosen! Onneksi tuli lähdettyä vielä Lidliin, sillä siellä oli Liljakimppuja alle kolmella eurolla! Ostin siis itselleni kukkia viikonlopun kunniaksi. Ja onnistuin näemmä näin illalla ottamaan vielä todella hämäriä ja sumeita kuviakin. Kukista pitäisi toivottavasti tulla valkoisia. Ainakin yksi auennut kukka toisessa kimpussa oli valkoinen. Aiemmin viikolla meillä oli myös kukkia, nimittäin lupiineja. Musta ne on nättejä niin poimin lenkiltä muutaman vaaleanpunaisen oksan maljakkoon.

Prismasta puolestaan löysin tuommoisen kivan, valkoisen maljakon. Tuo kaipaisi ilmiselvästi jotain yhtä kivaa kukkaa sisäänsä. Pitää varmaan käydä hakemassa joku kiva luonnonkukka tuohon. Reilun kympin hintakaan ei päätä huimannu.


Löysin myös uuden lempparimaun purkista, nimittäin Jenkin Polkan makuinen purkka! Melkein kuin karkkia söisi, kun tuon nakkaa suuhun.


Meillä on aloitettu talonmaalausurakka, joten käytiin hakemassa illalla koko perheen voimin Kärkkäseltä maalia ja kävin ostamassa tuommoisen sporttivyön, että saa puhelimen lenkillä johonkin niinä kertoina, kun ei ole vaatteissa taskuja. Vanhalle puhelimelle mulla oli ennen semmoinen käsivarteen tuleva kotelo, mutta tuon S4:n kotelo olisi jo aika iso niin ei ollut kiva laittaa semmoista enää käsivarteen. Saa nähdä mimmoinen tuo on käytössä. Sinne pitäisi mahtua nyt sitten myös tarvittaessa vaikka pieni juomapullo mukaan ja avaimet. Onko kellään kokemusta juoksuvyöstä?


Tällä hetkellä lapset nukkuu ja mies on frisbeegolfseuran talkoissa. Äsken tein pienen kotitreenin ja nyt laiskottelen tässä koneen ääressä ja nautiskelin yhden minttudaimin. Sauna on lämpenemässä ja Sommersby jääkaapissa viilentymässä. Ehkä vähän ompelua tai surffailua ja jospa se mieskin kohta kotiutuisi saunaseuraksi. Huomenna sitten maalataan, mikäli ei sada vettä. Hauskaa viikonlopun alkua kaikille! Joko on suunnitelmat valmiina?

4 kommenttia:

 1. Harmi vaan kun maku häviää purkasta niin nopeasti :) Täällä myös huomattu noiden kauppojen hintaero... Ihanuus mekko edellisessä postauksessa! mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, joutuu koko ajan ottaan uuden ;) Hauskat viikonloput sinnekin!:)

   Poista
 2. Mää juoksin joskus paljonki juoksuvyö päällä, kun treenasin puolimaratoonille. Siinä kait se mukana tulee :) Mihinkähän kaappien kätköihin mää muuten oon senki tätä nykyä piilottanu... Ja hei, tee ens kerralla ite pitaleivät! Pesee kaupan leivät mennentullen ja ite tekoonhan ei mee juuri yhtään aikaa (kohotukseen toki hetki).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oon mä tehnytkin, mutta kello oli jo puoli viisi kn oltiin kaupassa niin ei viittinyt alkaa odotteleen, et ne kohoaa kun ois ruokailu mennyt sit niin myöhään :)

   Poista