sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Isoon ja pieneen sänkyyn

Liekkö kesähelteet vaikuttanut täälläkin siihen, etä blogi päivittyy vähän hitaanlaisesti. Mutta ehkä lukijatkin mieluummin nauttivat pihalla auringosta, mitä istumisesta koneen ääressä sisällä ;) Toissakerralla Oulussa käydessäni ostin meidän sänkyyn ihanat Annon siksak-lakanat! Voi että tykkään noista. Samaa kuviota löytyy Aavan pinnasängyn päiväpeitteestäkin. Tarkoitus oli ostaa sillä reissulla muutakin Annolta, mutta kaikki mitä olin suunnitellut, oli loppunut Kodin ykkösestä. Halvaksi tuli, kun sain vain lakanat.


Aavan pieni pupunen on saanut sängyn päälle kaverikseen virkatun pöllön. Pöllö valmistui muistaakseni jo talvella, kun halusin kokeilla tämmöisen virkkaamista ja ihan kivahan siitä tuli. Veetille olen myös tehnyt sen pöllön, mutta akryylilanka on mennyt vähän tympeän näköiseksi. Ohje on omasta päästä, mutta ainakin prinsessajuttu-blogissa taisi olla ihan kirjoitettu ohje vastaavalle.


2 kommenttia:

  1. Voi, noita lakanoita olen ihaillut myöskin. Hirmu sööttiä että pinnasängyssä päiväpeitto on samaa siksakkia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi vaan, että harvemmin ovat yhtä aikaa näkyvissä, kun meidän sängyssä on aina päiväpeitto ja sit kun sen ottaa yöksi pois niin pinniksessä ei silloin ole päiväpeittoa :)

      Poista