keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Kirpparilta kotiutuneita

Pitkään aikaan en ole löytänyt oikein mitään kirppareilta ja ostoksia ei ole täällä blogissakaan näkynyt. Viime kirpparikieros tuotti kuitenkin sen verran saalista, että ajattelin laittaa kuvat ihan blogiin asti. Muumipuuvillakangasta oli sen verran, että siitä saa vaikkapa tyynyn veetin huoneeseen. Lisäksi palanen jotain Tampellan retrokangasta. Mietin jo kauppakassin tekoa tuosta, mutta saa nähdä.

Lisäksi Aavalle useampi vaate. Kahdet leggarit, Tutan ja Name it:n sekä Kappahlin body seuraavassa koossa eli 74cm. Lisäksi vielä kaksi yöhaalaria jemmaan. Pallollinen Maxomorra 86/92 ja raitahaalari kokoa 80cm. Raitainen oli uusi ja laput paikoillaan. Hintaa sillä oli 4e ja se on ihanan pehmoista materiaalia!


Lisäksi aikaisemmalta kirpparikierrokselta olen ostanut myös pari isompaa yöhaalaria eli tuon vaaleanpunaisen Tutan koossa 80cm sekä Kappahlin haalarin koossa 74/80. Eipä ole juurikaan kokoeroja näillä haalareilla, vaikka koot ovatkin väliltä 74-92cm! Tuo Kappahlin haalari varsinkin oli iso kokoisekseen, sillä vertasin sitä meiltä löytyvään saman kokoiseen haalariin ja lahkeissa oli varmaan viiden sentin heitto eli tämä oli isompi. Yöpukukiintiö alkaakin olla täysi, sillä Veetiltäkin on jemmassa vielä jotain noita isompia haalareita ja niitä voi myös käyttää Aavalla.


1 kommentti: