keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Joulukalenterivaihto

Paikallisessa ompeluryhmässämme järjestettiin ensimmäistä kertaa tänä vuonna joulukalenterivaihto. Tarkoitus oli siis arpoa osallistujista jokaiselle pari, jolle saisi tehdä joulukalenterin. Minimiarvo kalenterille oli 30e, joka ei sisältänyt postistusta. Mitään kattoa kalenterin arvolle ei ollut ja omia varastoja sai myös käyttää hyväksi. Yllättävän hauskaa oli miettiä, että mitä kivaa toiselle keksisi. Hassu sattuma kävi, sillä tein kalenterin samalle ihmiselle, joka teki minun kalenterin.

Ihanaa oli jännätä joka aamu, että mitä kalenterista putkahtaa. Sain esimerkiksi pitsivetoketjuja, ompelulankaa, kangasta, tuikkuja, silityskuvan jne. Kaikki tuli oikeastaan tarpeeseen ja oli mieleistä. Ehdottomasti olen mukana ensi vuonnakin, jos tämä uudelleen järjestetään. Osa oli nähnyt ihan valtavasti vaivaa jo kalenterin ulkonäön kanssa ja omani jäi kyllä niistä melko kauas. Onnekseni parini oli kuitenkin tykännyt ja omatkin luukut oli kyllä pakattu ihan mun näköisiin paperipusseihin, että säästin ne uusiokäyttöä varten! Otin kuvia omista luukuistani ja tässä osa niistä.

Washiteipeillä koristeltuja tuikkuja
Esimerkki kalenteriluukusta
Ohje jouluiseen fudgeen

Pari keittiöluutua  tärähtäneessä kuvassa

Yhdet näistä hanskoista sujahtivat joulukalenteriin

Itse tehty joulukuusenkoriste
Namuja
Lumiukkosoppaa koko perheelle
Nenäliinakotelo (tämmöisen tein muuten itsellenikin, että ei ole niitä rähjäisiä pusseja aina laukun pohjalla)
Hieman tsemppijuomaa ;)
Keksipurkkiylläri
Jouluinen piparminttukuorinta
Kankaat ja linkki tetrapussukan tekoon
Sekalainen seurakunta paketteja

Näiden lisäksi paketeista löytyi:

joulukahvi
glögimauste
nuppineulat
neulatyyny
ratkoja
ruttupipokaava
framilonia
nappeja
virkattu heijastin
virkatut joulupallot
viimeisessä luukussa valkoiset palmikkoneulesukat

Mieltä lämmitti kuulla, että kalenterista löytyi mieleisiä juttuja vastaanottajalle ja viimeisen luukun sukatkin olivat olleet sopivan kokoiset ja tykätyt. Aivan huippujuttu oli tämä vaihto!

7 kommenttia: