perjantai 19. heinäkuuta 2013

Kasvaa kasvamistaan...

Se maha siis :) Viikkoja tänään 33+4 eli ei enää kauhean pitkästi jäljellä. Töitäkin on enää ensi viikko ja sitten alkaa virallisesti äitiysloma! Töissä on ollut ihan kiva käydä, mulla on tosi huiput työkaverit. Mut toisaalta on kiva kyllä viettää viimeiset kesän viikot kotona Veetin kanssa. Tai Veetihän aloittaa sen virikehoidon jo elokuun puolessa välissä, samaan aikaan muiden kanssa.


Oranssi toppi on Kokkolan reissulla ostettu. Tai punaoranssi, mikä lie väri. Sukatkin hienosti valittu melkeen samaa väriä ;) Sanoin kyllä miehelle, että ei ota sukkia kuvaan, mutta siinä ne nyt töröttää. Ja ennen kuin kukaan ehtii ihmetellä, ett miten oon ostanut jotain oranssiin vivahtavaakaan, niin voin puolustuksekseni sanoa, että mustassa ei ollut tarpeeksi isoa kokoa jäljellä, etä mahan olisi saanut tungetta siihen.


 Normaalioloissa tai oikeastaan kodin ulkopuolella käytän kyllä oikeita housuja tuon paidan kanssa. Tiedän kyllä sanonnan "leggins are not pants so cover up your ass". Kotona kaikista mukavinta on kuitenkin hiihdellä leggarit jalassa. Ne ovat niin mukavuushousut. Raskaus on sujunut edelleen hyvin eikä mitään kummempaa närästystä lukuunottamatta ole. Vauva melskaa kamalasti mahassa ja potkii ja tyyrää pyllyään kivuliaasti ihosta läpi. Vaikuttaa melko iltavilliltä tapaukselta ainakin toistaiseksi. Toivottavasti rytmi muuttuu kun pääsee mahan tälle puolelle.

Käytiin tänään koko perheellä saunassa ja kyseltiin Veetiltä, että mitä se aikoo isona tehdä. Veeti totesi juovansa aikuisten juomaa ja ompelevansa. Jatkokysymyksenä mies sitten kysyi, että mitä se Veeti aikoo ommella niin tuumasi, että no sukkia ja paidan Elisabethille. Elisabeth on siis Veetin antama nimi vauvalle, joka tulee jostain miehen pleikkaripelistä. Työnimi maha-asukilla onkin ollut Ellu tai välistä Helmi, joksi mun äiti vauvan risti jossain vaiheessa. Aikoi se Veeti käyttää vauvaa kylvyssäkin ja opettaa, että kun hiuksia pestään niin pitää kallistaa pää taaksepäin ja laittaa silmät kiinni, että ei mene vettä silmiin.


Huomenna ajateltiin olla tosi hurjia ja tehdä pieni kesälomareissu niinkin kauas kuin Ouluun! Onhan tästä reipas sata kilsaa... Mennään varmaan ensin Edeniin polskuttelemaan ja sitten keksitään iltapäiväksi jotain touhua siellä. Kivoja ravintoloitakin saa suositella, jos tietää! Semmoisia mihin kehtaa mennä lapsen kanssa. Varattiin vielä huone Scandicista, ettei tartte enää illalla ajaa kotiin. Käydään sitten vaikka kaupoissa tai kirppareilla tai jossain aamulla. Kohta ei enää viitsikään mihinkään pidemmälle lähteä ajelemaan, kun laskettu aika alkaa lähestyä. Tuleepa käytyä edes jossain kesälomareissulla jos sitä siksi voi sanoa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti