perjantai 27. heinäkuuta 2012

Viaplay buzzaus

Pääsin buzzadorina mukaan Viaplayn kampanjaan, jossa saa käyttää kahden kuukauden ajan ilmaiseksi Viaplayta iPadilla. Buzzauksesta ja buzzadorina olosta löydät enemmän tietoa aikaisemmasta postauksestani aiheesta täältä . Viime lauantaina kotona yksin ollessani (tai siis Veetin nukkuessa) latasin tuon ohjelman padille ja ajattelin katsoa jonkun sarjan. Viaplay on siis sivusto/sovellus, jossa on tuhansia sarjoja ja elokuvia, joita voi katsoa koneelta ilman mainoksia. Ohjelman saa mm. tietokoneelle, iPadille ja iPhonelle.

Olen ihan koukuttunut tuohon Pretty little liars sarjaan ja sekin löytyi tuosta palvelusta ja vielä suomenkielisillä teksteillä! Katsominen onnistuikin ihan hyvin, mutta kymmenen minuuttia ennen jakson loppua se vaan jämähti, enkä saanut sitä lataamaan loppuosaa ollenkaan. En tiedä oliko vika meidän padissä vai tuossa ohjelmassa. Pitänee yrittää toisen kerran, toivottavasti paremmalla onnella.Ohjelma oli melko helppokäyttöinen ja jostain olin pikaisesti lukevinani, että noita sarjoja voisi ladata jotenkin offlinetilaan, että voisi ottaa mukaan myös semmoiseen paikkaan, missä ei ole nettiä. Tämä on ihan kätevä esimerkiksi juna- tai automatkoilla. Tietenkin jos on itse vänkärinä, eikä kuskina ;) Viaplayn sivuilla näytti olevan tarjous kaikille, että saa kuukauden kokeilla ilmaiseksi tätä!

Meillä on tulossa paljon istuskelua autossa tänä kesänä, joten taidan automatkalla testata tätä liikkuvissa olosuhteissa :) Onko tämä teille ennestään tuttu palvelu tai onko joku teistä jo testannut? Olisi kiva kuulla muidenkin mielipiteitä ja vinkkejä esimerkiksi hyvistä leffoista. Romanttista hömppää mulle, kiitos! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti