torstai 26. heinäkuuta 2012

Löytö palalaarista (ja raksan edistymistä taas!)

Kävin tänään Löytöpalassa ostamassa kangasta Veetin jumpsuittiin ja kerrankin tein kivan löydön palalaarista. Nimittäin tuommoisen valko-musta-harmaa-raidallisen trikoon! Kangasta oli varmaan puolitoista metriä ja hintaa reilu kymppi. Tästä tulee toinen tissis, pitkillä hihoilla. Tämmöiset ajatukset mulla oli kaupassa ja toteutinkin ajatukseni kotona! Se yksi tissis odottaa vielä takakappaletta, kangasta onnistuin onneksi saamaan, mutta se tulee postissa sitten jossain vaiheessa :)
Hieman edelleen on rutussa tuosta etukappaleen alta ja kainaloon jotenkin vähän vedättää. En tiedä miksi. Mutta kiva tästä silti tuli ja tätä kehtaa pitää vaikka töissäkin. Väri on kyllä ihana!


Käytiin miehen kotiin tullessa myös raksalla katsomassa, että mitä siellä on nyt eilisen ja tämän päivän aikana tehty. Ja olihan sinne taas noussut uusia väliseiniä.

 Saunan ja olohuoneen välinen seinä on noussut pystyyn, samoin kuin pikkumakkareiden seinät ja työhuoneen seinä.Keittiö-olohuone on melko iso tila, kun nyt sen näkee todellisessa koossa!Suihkuseinämää. Kattoa madalletaan vielä ja halusinkin, että tuota seinämää vähän vielä lyhennetään, sillä tuommoisenaan katon ja tuon seinämän väliin jää ainoastaan 30cm mikä mun mielestä tekee siitä vähän oudon näköisen. Isompi aukko avartais tilaa.


Viisi neliötä luksusta, eli vaatehuone!
 Kuten aikaisemmin varmaankin mainitsin, tulee meillä kodinkoneet upotettuna lauteiden alle. Eli käytännössä tuon alhaalla olevan seinän etupuolelle ja tuo takaosa on saunaa.


Tämän idean löysin Helmiä ja Liljoja blogista ja sainkin luvan käyttää blogista muutamaa kuvaa täällä havainnollistamassa tuota kotelointia ja lopputulosta.

www.liljahelmi.blogspot.fi/

Eli tämmöinen on sitten lopputulos kodinkoneitten osalta. Meillä tulee vielä koneiden molemmille puolille koneiden korkuiset kaapit, joihin saa toiseen kuiville pyykeille korin ja toiseen esimerkiksi pesuaineita. Minusta todella loistava idea ja hyödyntää hienosti hukkaneliöitä, joita lauteen alla on. Tällä säästetään nyt yhden korkean kaapin verran tilaan.

www.liljahelmi.blogspot.fi/

Tässä vielä meidän kaksi pienempää makkaria. Veetin makkari tulee varmaan tuohon vasemmalle.
10 kommenttia:

 1. Ihana tunika. :) Ja hyvä idea tuo pesukone idea.

  VastaaPoista
 2. Hieno tissis! Mä pyörittelin eilen tuota kangasta Löytöpalassa, mutta olipa hyvä, että jätin sen sulle;) sopii nimittäin tosi hyvin!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana kangas ja ihana tissis!

  VastaaPoista
 4. Ihana tissis! Mullakin on siihen kaavat, mutta koska en ole koskaan ommellut yhtäkään vaatekappaletta, niin taidan ensin kokeilla jollakin simppelimmällä... heti, kun on aikaa ja kone lähettyvillä.

  Hienosti edistyy teidän talo. Nostaa talokuumetta mullekkin. :)

  VastaaPoista
 5. Olen käyttänyt samaa trikoota tissikseen myöskin :D Hieno tuollaisena pitkähihaisena!!

  VastaaPoista
 6. Kivan näköinen tissis. Miten ompelit hihan kiinni? Auttaisiko, jos "istutat" hihan ja ompelet hihan puolelta kiinni. Ja enemmän saa mennä takakappaleen puolelle hihan löysyysvaraa, niin ei kurttaa edessä ja antaa liikkumavaraa taakse.

  VastaaPoista
 7. Tosi kiva kangas tuossa tissiksessä :) Ja kivan näköinen pitkähihaisena.

  VastaaPoista
 8. Ihana tissis ja voi vitsit miten ihanaa varmasti tuo oman kodin rakentaminen!

  VastaaPoista
 9. Loistava toi pesukone-idea! :) Ja tosi kiva tissis ja -kangas!

  VastaaPoista