lauantai 7. heinäkuuta 2012

Mehujehu!

Teinpäs toisen postauksen, että pysyy tuo edellinen pelkissä sohvissa :) Tilasin kaverin kanssa viime viikolla netistä tällaisen Mehujehun, eli muovisen telineen pillimehulle. Mehujehun nettisivuilla kerrotaan näin :

" Niin käytännöllisiä kuin mehutetrat ovatkin, on niiden käyttöön aina liittynyt muutamia ongelmia. Lapsi puristaa mehun syliinsä, pilli ei meinaa pysyä paikoillaan ja mihin ihmeeseen sen puoliksi juodun pillimehun laittaisi? 
Monta paitaa piti pestä, ennen kuin ongelmaan löytyi ratkaisu - Mehujehu®.
Mehujehu® ympäröi pillimehutetran niin ettei sitä pääse tahattomasti puristamaan liikaa. Pillinpidike pitää pillin siellä mihin se kuuluu ja kotelossa oleva klipsi varmistaa, ettei mehu pyöri pitkin autoa tai kiinnittää pillimehun esim. lastenrattaisiin silloin kun ei janota. "


Ja tuo pitää niin paikkaansa ainakin meillä. Puolet mehusta on ensipuristamalla lattialla ja Veeti ei suostu siihen, että äiti auttaisi ensimmäisen hörpyn kanssa vaan mehu pitää saada heti itse käteen ja vielä ei käsivoimien hallinta ole ihan kunnossa... Muutaman kerran ollaan käytetty tuota ja se on kyllä hyvä! Pilli pysyy nätisti tuossa koukerossa, eikä mehu roisku pitkin lattioita puristuksen voimasta.Näitä oli saatavana kahta väriä ja nettisivulta löytyy lisää tietoa. Miksipä tähän ei automatkalla voisi laittaa vaikka naposteltavaa ja sitten laittaa se siihen penkissä olevaan taskuun kiinni takana olevalla klipsillä. Plussaa tuotteelle vielä suomalaisuudesta!


Loppuun muutama kuva vielä yhdestä lippiksestä, jonka olen ommellut jo aikoja sitten, mutta päättely oli päässyt venymään....


Mukavasti peittää korvat, kun pidensin vähän (liikaa) tuota pääosan korkeutta. Lippa on myös pidempi kuin edellisessä versiossa, joten tämä suojaa paremmin auringolta.


 Eilen kaivettiin myös uima-allas varastosta ja Veeti leikki siinä ja minä luin lehteä pihalla :)Kukatkin kukkii komeasti! Tosin pioni ei, vaikka kovasti toivoin, että se olisi nyt meidän viimeisenä kesänä tässä asunnossa kukkinut. Kolmatta kesää se nyt on tuossa ja kertaakaan ei ole vielä kukkinut.


Semmoista täällä. Nyt lapsi päikkäreille ja pihalle lukemaan kirjaa. Illalla sitten viettämään tyttöjen iltaa ja baariinkin pitkästä aikaa, huh!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti