sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Blogi 1v ja arvonta!

Vau, huomasin tällä viikolla kalenteriin vilkaistuani, että tää blogi on ollut tänään pystyssä tasan vuoden! Teitä ihanaisia lukijoitakin on jo liittyneenä vajaa viisikymmentä ja tilastot kertovat, että huomattavasti useampi ihminen käy tätä lukemassa. Mitä muuta sitä voi toivoakkaan? Tämä on ollut myös itselle mukava paikka jättää muistoja meidän elämästä ja myös käsitöistä, joita on valmistunut vuoden aikana melko suuri määrä!




Niinpä ajattelin täyden vuoden kunniaksi järjestää toisen arvonnan blogin olemassaolon aikana. Palkintona lupaan neuloa voittajalle sukat. Sukat voi haluta itselleen tai vaikkapa jollekin toiselle lahjaksi. Värin/väritoiveita saa esittää kevään uusista Novitan langoista, rajoituksena joko Nalle tai 7-veljestä lanka. Värivaihtoehdot löytyvät täältä. Pidätän oikeuden valita itse mallin sukkiin.

Säännöt ovat tutut vanhat:

Yhden arvan saat jättämällä kommentin tähän tekstiin.
Kaksi arpaa saat liittymällä/olemalla jo entuudestän lukija.
Kolme arpaa saat linkittämällä arvonnan blogiisi/facebookiin. Ylläolevaa kuvaa voi käyttää linkityksessä.


Muista ilmoittaa kommentissa, monellako arvalla olet mukana ja anonmyymit osallistujat, jättäkää erottuva nimimerkki, jotta osaan jälkeenpäin huudella oikeaa voittajaa!

Mieluusti kuulisin toiveita blogin jatkon suhteen. Antakaa siis risuja ja ruusuja tai molempia ja kiitokset kaikille, jotka olette mukana kulkeneeet!


31 kommenttia:

  1. Mukana kahdella arvalla =)

    Ja suurkiitos vielä esikoisen villasukista, kyllä pienen mersumiehen jalat on pysyny lämpiminä ja villasukatkin alkoivat kiinnostamaan sillä sekunnilla kun ne näki :D

    VastaaPoista
  2. Minä oon mukana yhdellä arvalla :) Mukava lukea näitä sun juttuja, ja olla kateellinen kun osaat tehdä itse noin kivoja vaatteita Veetille :D -sanna.m-

    VastaaPoista
  3. Kaikilla kolmella arvalla mukana! :)
    Haaveilen aina itekin tekeväni jotain käsitöitä ja vaatteita tytöille mutta enpä ole saanut paljon mitään aikaseksi. Ihana seurata mitä sinä teet! Nytkin olis haaveena tehä tytöille liivihameet mutta katotaanpa miten käy. Ei tuu mieleen yhtään risuja. :) t. Sanna S.

    VastaaPoista
  4. Onnittelut! On ollut kiva seurata blogiasi! Mukana arvonnassa kahdella arvalla. Jos voittaisin, toivoisin värikkäät villasukat itselleni;) Kun en itse osaa villasukkia kutoa...

    VastaaPoista
  5. Hei
    Mukana kahdella arvalla, vanhana lukijanasi. Olisipa ihanaa voittaa villasukat; osaan kyllä itsekin mutta vain sellaisia saappaisiin piilotettavia tukkimiehen krouveja versioita.... Tykkään blogisi monipuolisuudesta, kiva lukea välillä jostain ihan muustakin kuin käsitöihin liittyvistä jutuista, vaikka niissä toki painopiste saa jatkossakin pysyä mieluusti..

    VastaaPoista
  6. Mukaan kahdella arvalla, juuri liityin lukijaksesi! :) Jos voitan, toivoisin itselleni villasukat Novitan 7veljeksen keltaisesta väristä :) Kiva blogi sulla! :)

    VastaaPoista
  7. Mukana yhdellä arvalla. Toivottavasti saisin joskus samanlaisen innostuksen käsitöihin, kuin sinä olet saanut. :) Jatka samaan malliin! -Outi.i-

    VastaaPoista
  8. kahdella arvalla mukana:)väri olisi mieluiten 7 Veljestä (522). kiva blogi sulla!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kolmella arvalla mukana, linkitin siis blogiini. Tykkään erityisesti sun neulejutuista, mukava kun sellainen on myös arpajaispalkintona. Minulla ei oikein ole kärsivällisyyttä neulomiseen, joten on kiva katsella toisten kauniita neuletöitä. Sori kun tämä viesti näyttää vastaukselta edelliseen kommenttiin. Nykyään en osaa aina vastata sillein tavallisesti.

      Poista
  9. kahdella arvalla mukana! toivoisin voittavani itselleni villasukat ruskeasta seiska veikasta! tykkään blogistasi, jatka samaan malliin...

    VastaaPoista
  10. Löysimpäs kivan blogin! Arvontaan lähden mukaan kaikilla kolmella arvalla :)

    VastaaPoista
  11. Minäkin mukana arvonnassa yhdellä arvalla.

    Kaisa

    VastaaPoista
  12. hei ja ihana blogi ;O) ja tottakai mukaan arvontaan ;O) ja kolmella arvalla mukaan ;O)ihanat sukat olisi tuollaiset raidalliset ;O) ja onnittelut blogillesi ;O)

    VastaaPoista
  13. Mukava blogi tosiaan. Tykkään monipuolisuudesta sisällössä, vaikka myönnänkin hyppiväni pienten lasten vaatteisiin liittyviä juttuja yli, koska ei ole enää meillä kovin ajankohtaista. Sukka-arvontaan osallistun yhdellä, toiveissa raidalliset sukat. Mikähän siinä muuten on, että minusta raidat kuuluvat villasukkiin niinkuin mantelimassa laskiaispullaan.. tai jotain.

    VastaaPoista
  14. Kahdella arvalla mukana! Vaikka lähinnä valmistuneita käsitöitä täällä käyn kurkkimassa ja ihailemassa, niin minusta on mukava lukea muitakin kuulumisia teiltä. Arvostan sitä että jokainen kirjoittelee blogiin mitä tykkää ja omannäköisesti.

    VastaaPoista
  15. Kolmella arvalla mukana :)sävy 7veljestä 522 :)

    Tosi ihania käsityöjutskia täällä!

    VastaaPoista
  16. Täältä yksi sukka- ja tumpputäti ilmoittautuu arvontaan kolmella (linkitän blogiini). Oma blogi käsittelee muita asioita elämässäni mutta pakko aina välillä tarttua puikkoihin. Sävy 350 tai joku muukin käypi. Kaikkea hyvää sinulle kevään ja kesän odotuksin!

    VastaaPoista
  17. Uusi lukija tässä mukana yhdellä arvalla. Nyt pitää jatkaa lukemista...

    Tiitu

    VastaaPoista
  18. En muista oonko liittynyt lukijaksi, mutta olet kyllä omalla blogilistallani ;) Saat päättää olenko mukana kahdella vai yhdellä... Blogisi on just hyvä näin!

    VastaaPoista
  19. Kahdella arvalla mukana:) Miusta siun blogi on hyvä just tälläisenään, ei kannata muuttaa mitään mikä ei tunnu itsestä hyvältä :)

    VastaaPoista
  20. Kahdella arvalla mukana ihanassa arvonnassa! Sukat voisin ottaa mistä tahansa väristä, mutta ehkä mieluisin olisi jokin ihanan naisellinen väri.

    Jaksan aina ihastella hurmaavia käsitöitäsi ihanassa blogissasi.

    VastaaPoista
  21. Mersusukkien onnellinen omistaja on kans yhdellä arvalla mukana.

    VastaaPoista
  22. Kolmella arvalla mukaan :)
    7 Veljestä Polkka (859)olis mun suosikkini väreistä.. Kahdet linnut mulla jo onkin pöllö ja papukaija ja ne on kyl ihania..

    Mä pidän tästä blogista tällaisena; mitäpä hyvää muuttamaan

    VastaaPoista
  23. Kahdella arvalla mukana! Tykkään lukea blogia ihan semmosena kuin se onkin <3

    VastaaPoista
  24. Liityin juuri lukijaksesi, joten kahdella arvalla olen mukana. Lankatoive 7 Veljestä (350). =)

    VastaaPoista
  25. Minäkin liityin vasta (virallisesti) lukijaksesi. Kahdella arvalla siis mukana arvonnassa. Oli muuten aivan ihania värejä tuolla 7 veljestä valikoimassa. Toiveissa olisi ihana oranssi (olisikohan ollut 278 tai jotain sinne päin koodiltaan).

    VastaaPoista
  26. kahdella arvalla mukana! pidän tästä blogista kovasti, koska se sisältää muutakin elämää kuin käsitöitä (kuten myös omani) :)

    VastaaPoista
  27. Kaksi arpaa kivaan arvontaasi. Nalle 100 g (051) pinkkinen on toiveväri.

    VastaaPoista
  28. 7 veljestä 350 ja 322 ovat suosikkejani. Olisipa mahtavaa voittaa sukat joissa pn käytetty tuota upeaa turkoosia. Yhdellä mukana arvonnassa.

    VastaaPoista
  29. Onnea yksivuotiaalle :) Kolmella arvalla mukana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taidat olla vääränä vuotena arvonnassa mukana. Tsekkaappa tekstin päivämäärää ;)

      Poista