perjantai 10. helmikuuta 2012

Möököhuppari 2 ja vaatetestausta

Ihanaa, kun pakkanen on vihdoin laskenut ja päästiin ulos ja vielä hyvän seuran kera. Käytiin pitkästä aikaa pulkalla puistossa ja Veeti jaksoikin kiikkua ja laskea mäkeä kiitettävän kauan. Mummu ja pappa kävivät myös kylässä Veetiä katsomassa ja huomenna tuleekin sitten Veetin kummit yökylään meille.

Postimies oli taas muistanut meitä ja huutiksesta ostettu P.o.P:n windfleece saapui. Sovitettiin sitä sitten päälle, että näkee vähän, meneekö hyvin kesällä päälle. Hihoissa oli ainakin vielä kasvunvaraa hyvinkin samoin muussa takissa. Kokona tässä 92cm. Tätä ajattelin viileämmille kesäilmoille ja hiekkalaatikkoleikkeihin. Takki hylkii vettä ja pitää täysin tuulen, mutta sen pitäisi kuitenkin olla hengittävä. Itselle uusi tuttavuus, joten en sen kummemmin osaa sanoa, että miten toimii käytössä. Ostin mustan, jotta saa väriä sitten monivärisillä pipoilla. Mummu toikin tuliaisiksi tämän kaveriksi jo Kimperin örkkipipon.


 Kuva: miniq.fi


Testattiin myös tuota tiksun välikausihaalaria ja pakko myöntää, että se on melko ISO! Koko 92cm ja lahkeissa on varmaan 15cm ylimääräistä :) Pitää nyt sitten katsoa, että otetaanko vasta syksyllä käyttöön ja ostetaanko kevääksi pienempi koko. Tämä menee Veetille varmasti vielä ensi keväänäkin! Muutoin kyllä aivan ihana! Ostin fb:n kangashamstereista punapohjaista tähtikangasta, jossa siis valkoiset tähdet ja teen siitä tämän kaveriksi trikoopipon.Kuvassa haalari näyttää vielä ehkä pienemmältä kuin luonnossa, lahkees on varmaan sisälle kääntyneet pusseiksi :)


 Päälle pääsi ensimmäistä kertaa tuo nappilistallinen pallopaita ja se olikin hyvän kokoinen. Veetillä on kuvissa noussut farkut polviin ja alta paistaa Kappahlin raitaleggarit. Näyttää niinkuin farkuissa olisi punaiset resorit ja musta ne alkoi näyttään niin kivoilta, että tekis mieli tehdä Veetille nyt farkut punaisilla resoreilla :)
Leikkiin on päässyt kummisetän ostama Brion junarata.Viime kesäksi tein Veetille Ruttunutun ohjeella Möököhupparin, josta tuli valitettavasti liian pieni. Niinpä tein kesäksi uuden hupparin Novitan Kelosta. Lankaa meni reilut kolme kerää ja koko n. 86/92cm. 


Napit vielä puuttuu ja mörön mahdolliset kädet. Mörkö tuli niin lähelle etureunaa, että taidan eka laittaa napit ja katsoa sitten, että mahtuuko ne kädet johonkin :)


Pssst... vielä on reilu viikko aikaa osallistua villasukkien arvontaan! Linkki arvontaan sivun oikeassa reunassa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti