keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Tähtipoika

Viikonlopun kirppiskierroksen saldoksi kertyi mm. kahden euron naisten aamutakki. Kangas oli kivaa vaaleansinistä tähtifleeceä, joten ostin takin ja tein siitä Veetille hupparin. Tarkeneepahan sisälläkin silloin, kun on vähän viileämpi. Hintaa takille tuli 3e, koska jouduin ostamaan euron vetskarin. Helppo ommella kun hihojakaan ei tarvinut kääntää kun hyödynsin alkuperäisten hihojen käänteet :) huppuun lisäsin turkoosista collegekankaasta vuoren.


Hieman tuli kasvunvaraa, mutta meneepäs sitten vaikka kesällä viileämmilla keleillä.


Jämälankojen tuhoamista olen myös aina aika ajoin yrittänyt harrastaa. Tein Veetille vähän ohuemmat villasukat, jotta mahtuu sitten kenkiinkin hyvin. Nämä on tehty junasukkien mallilla ja lankana kahta eriväristä Dropsin Fabelia.


Meille muuttaa öiden ajaksi joku palokunnan hevonen, joka losottaa yön aikana niin paljon pissaa, että on monta kertaa viikossa kaikki pissassa yökkäristä petivaatteisiin asti. Välissä ongelma meni ohi ja nämä villahousut viruivat keskeneräisinä lankalaatikossa. Nyt ongelma kuitenkin tuli takaisin, joten tikutin nämä eilen loppuun. Ollaan kokeiltu jo ostaa paria numeroa isompia vaippojakin, että josko ne imisivät paremmin, mutta mitään vaikutusta ei ole. Illalla annetaan ehkä desi maitoa ja silti sama ongelma...

Josko nämä villahousut vaipan päällä vähän auttaisivat. Vielä pitäisi käydä ostamassa lanoliinia ja käyttää nämä kylvyssä, että pitävät kosteuden. Tai no jos ensin kokeilisi päälle, että mahtuvatko. Tuo haarasauma näyttää musta ainakin silmämääräisesti jotenkin todella kapealta...

Ohje: SK numeroa en muista taaskaan
Lanka: Novita Puro ja resoreissa 7-veljestä
Veeti on alkanut syömään enemmissä määrin itse, vaikka sotku onkin välistä melkoinen. Veetillä nimittäin on tapana tiputella kaikki ylimääräinen ruoka lattialle, jos ei jaksa syödä... Ja ilmeisesti malli ei tykännyt siitä, että kuvataan näin epäedustavassa tilanteessa kun  on naama täynnä ruokaa :)


3 kommenttia:

 1. Ihana tuo viimeinen kuva :) Kivannäköinen hupparikin, itse en ole koskaan jaksanut alkaa kokeilemaan moisen ompelua. Ja mites ne villahousut sopiko? Meillä tarvittaisiin kans semmoisia....

  VastaaPoista
 2. Sopi ne! Jos on paksujalkainen lapsi niin ehkä tarttis poimia lahkeita varten enemmän silmukoita, mutta meille nuo meni. Yritin mennä eilen ostamaan lanoliinia, mutta sehän olikin semmoista rasvaa, siis pienessä huulirasvatuubin kokoisessa pakkauksessa ja hinta kympin... Ilmeisesti voi osta jotain pesunestettä jossa sitä on?

  Mulla on puikoilla Ullaneuleen Villapöpät, voin sitten infota, että oli parempi malli. Siinä ei tartte poimia silmukoita vaan tehdään jotenkin yhtenäisenä :)

  VastaaPoista
 3. Voi että tuo pojan ilme on niin hyvä.

  VastaaPoista