perjantai 6. marraskuuta 2020

Uusi vanha kukkapöytä

Meille kotiutui tällä viikolla vanha, rottinkinen kukkapöytä! Olen haaveillut jo keväästä asti kukkapöydästä, mihin saisin kivasti noita (yllättäen!) kukkia esille. En vain löytänyt mieluista. Tai no, bongasin yhden kesällä Rovaniemen Scandicista, mutta se oli varmaan jotain designia ja hintalappu sen mukainen kun sitä googlettelin. Sain muuten älyttömän hyvää palvelua sieltä! Kysyin respasta olisivatko tienneet pöydän merkkiä ja he lupasivat selvittää ja sainkin jälkikäteen tuotetiedot sähköpostiin :)

Rottinkinen kukkapöytä

Rottinkinen kukkapöytä

Olen myös katsellut vähän sillä silmällä Parolan rottingin versiota, mutta en sitä kuitenkaan raskinut vielä tilata. Jos vaikka rottinki ei sit ole kuitenkaan mun juttu. Tämän oman rottinkisen version löysin paikallisen facebook-kirpparin kautta kolmellakympillä. Onhan se jo aikaa nähnyt (eikä mies siitä kovin innostunut), mutta ajattelin nyt katsoa tän sijaisasumisen ajan, että vieläkö tykkään siitä sen jälkeen ja jos tykkään niin ehkä ostan sit uudemman, joka on paremmassa kunnossa! :) Menkööt tämä harjoituskappaleena. 

Rottinkinen kukkapöytä

Rottinkinen kukkapöytä

Tässä oli ihan kätevää myös se, että tuossa on kaksi tasoa. Meillä kun ei ole kamalasti säilytystilaa niin tuonne saa vaikka sisustuslaatikoita, joihin voi piilottaa tavaraa. Itse asiassa kuvien ottamisen jälkeen laitoinkin tuonne yhden laatikon ja metalliastian, jossa on meidän tuikut. Siitä on näppärä sitten ottaa tuikkuja aina kun entiset palaa loppuun.

Rottinkinen kukkapöytä

Oletin näkemieni kuvien perusteella näiden olevan massiivisempia ja positiivinen yllätys oli kun hain tämän ja se olikin aika siro. Mahtui täällä vuokra-asunnossa kivasti tuohon sohvan taakse eikä tuki kuitenkaan kulkua takaovelle. Mahtuisi periaatteessa vastapäiselle seinällekin pianon viereen, mutta jotenkin tykkään siitä tuossa enemmän. Se on enemmän näkyvissä tuossa kohtaa. 

Löytyykö teiltä kukkapöytiä ja jos löytyy niin millaisia? Saa laittaa mieluusti linkkiä kommentteihin, mistä olette omanne löytäneet jos teillä on joku ihana yksilö!

2 kommenttia:

  1. Meillä oli aikoinaan kotona samanlainen kukkapöytä. Mun kukat on matalan lipaston päällä erkkerissä. Ei taitaisikaan mahtua mun kukat tuohon tällä hetkellä. Helmikuussa taitaa olla toinen tilanne. ;)

    VastaaPoista
  2. Miksi helmikuussa on toinen tilanne 🤭 Vai meinaatko että ne kuolee talven aikana? 😂

    VastaaPoista