maanantai 23. joulukuuta 2019

Jouluisia kuvia

Hups, niin se vain hujahti joulukuu ihan huomaamatta. Kuten teki viime vuonnakin. Hienosti aina suunnittelen, että blogi olisi aktiivinen joulun alla ja jakaisin kaikkea ihanaa joulutunnelmaa teille. Todellisuushan on kuitenkin se, että perhe, jouluvalmistelut ja tilaustyöt sekä tänä vuonna myös opinnot veivät aikaa ja muulle sitä ei oikein jäänytkään. Ehkä sitten ensi vuonna :)


Tänä vuonna(kaan) ei lähetetty joulukortteja, mutta napsittiin kuitenkin tyttöjen kanssa parit joulukuvat tuossa viime viikolla. Ollaan sitten laitettu näitä esim whatsapin kautta sukulaisille tai ihan Facebookiin, mistä tutut ovat voineet käydä lukemassa jouluterveiset. Lisäksi näistä on jäänyt kiva muisto joka joululta.


Muutamia kuvia meillä on joskus tulostettu joulukorttien väliin ja ollaan jätetty itselle ylimääräiset. Olen ruukannut ne laittaa sitten joulun ajaksi jääkaapin oveen. Pitäisi vielä tulostaa loputkin, sillä joka joulu on taidettu ottaa joku kuva siitän lähtien kun Veeti on syntynyt. Paitsi sinä vuonna kun Viia syntyi. Silloin oli niin hässäkkää, että kuvatkin jäi ottamatta :)


Tänä vuonna suoritimme kuvaussession viime tipassa tuossa meidän etuterassilla. Nyt hieman harmittaa, että kuvat jäivät tosi sumeiksi. Varsinkin jos katsoo läheltä. Hieman epäilin, että saatiinko yhtään julkaisukelpoista kuvaa tytöistä yhdessä, mutta kyllähän näistä muutamia ihania löytyi! Helpompi on kuitenkin kuvata kumpikin erikseen kun on vähemmän liikkuvia osia.


Ehkä ensi vuonna otan kerrankin joulukuvat jo hyvissä ajoin suunnitelman kanssa eikä niin, että viime tipassa vikana viikonloppuna vuoden hämärimpänä  päivänä kannan rojut terassille ja näpsin kuvat.


Näiden jouluisten kuvien myötä haluan toivottaa teille kaikille ihanille blogini lukijoille hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2020!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti