maanantai 2. joulukuuta 2019

Designkaupat - sisustustuotteet yhdellä sivustolla

// Kaupallinen yhteistyö Designkaupat.fi

Aika moni teistä pidempään lukijoina olleista tiedätte, että olen hieman laiska tekemään ostoksia kivijalkakaupoissa. Vaikka haluaisin tukea paikallisia, teen sitä ihan liian vähän johtuen omasta aikaansaamattomuudestani. Tuntuu, että oikeaa aikaa rauhassa kaupoissa kiertelyyn ei tahdo löytyä ja sitten kun sitä aikaa illalla olisi, kaupat ovat jo kiinni. Täällä ei myöskään juurikaan ole liikkeitä, missä kierrellä. Siksi turvaudun usein nettishoppailuun silloin kun tarvitsen jotain huonekaluja tai sisustusjuttuja. Toisaalta mulla on myös aika lyhyt pinna selata ziljoonaa eri nettikauppaakaan. Kuitenkin haluan vertailla hintoja, enkä ostaa ekasta kaupasta hinnalla millä hyvänsä. Tähän mun ongelmaan on kuitenkin nyt keksitty ratkaisu ainakin huonekalujen ja sisustustuotteiden osalta eli Designkaupat!


Designkaupat kokoaa saman nettisivun alle useita eri designia myyviä yrityksiä kuten esimerkiksi Finnish Design shopin, Elloksen, Stockmannin ja merkkeinä ovat tunnetuimmat merkit Merimekosta Hayhin sekä Kartelliin. Jos haluat ostaa designhuonekalut netistä, tämä sivusto kokoaa siis usean eri kaupan tuotteet samalle nettisivustolle saatavuus- ja hintatietoineen. Itse rakastan skandinaavista muotoilua ja jos rahaa olisi käytössä enemmän, ostaisin varmasti meillekin enemmän ajattomia klassikoita, kuten paljon kehutun Hakolan sohvan sekä ikuisen unelmani Artekin Mademoisellen.


Bongasin sivuilta myös upeita seinäkelloja!  Meillä on kodissa tasan yksi kello, joka on ostettu "en edes muista mistä" enkä sen jälkeen ole uhrannut juurikaan asialle ajatusta, vaikka se on tuossa aika keskeisellä paikalla. Designkauppojen sivuilta bongasin nämä pari ihanaa, betonisen ja marmorisen näköistä kelloa, jotka sopisivat meille varmaan aika kivasti.

Tällä kertaa kuitenkin etsiskelin meille Marimekon Kuusikossa-kangasta mustana ajatuksena tehdä siitä valkoisten Kuusikossa-verhojen kaveriksi hieman vähemmän aran värisiä tyynyjä. Meillä on siis yksi vai kaksi valkopohjaista, mutta ne menevät lasten kanssa niin helposti likaiseksi, että musta on tervetullut vaihtoehto. Niinpä tein haun Designkauppojen sivuilta suoraan hakusanalla "Kuusikossa". Kangas löytyi lopulta Finnish desgin shopin sivuilta ja metristä sai tehtyä kolme tyynyä, kun ostamalla valmiin tyynynpäällisen olisin tuolla hintaa saanut vain yhden.
Konseptina tällainen sivusto ei ole itselle uusi. Käytä vastaavia sivustoja usein, kun etsin lapsille  tai itselle jotain tiettyä vaatetta. En vain aikaisemmin ole törmännyt vastaavaan sivustoon sisustuspuolella.

Tällaiset eri kaupoista tuotteita yhdistävät sivut ovat juuri täydellisiä nykypäivän ihmisille, kun tuntuu, että kaikilla on jatkuvasti kiire jonnekin ja aikaa ei haluta käyttää turhanpäiväiseen klikkailuun. Myös hintavertailu on helpompaa, kun samalla sivulla on usean eri kaupan hinnat.


Mun lemppariastioita ovat Marimekon eri astiat ja niitä on kertynyt jo ihan kivasti kaappiin. Raskin ostaa aina silloin tällöin yhden tai kaksi ja mies on tuonut myös pidemmiltä työreissuiltaan mulle mukeja tuliaisiksi. Tai siis Helsingin lentokentältä! Nämä neljän desin isot mukit ovat mun lemppareita, koska tykkään juoda isoja kupillisia teetä. Ilokseni huomasin, että nyt oli tullut iso muki myös tällä Kuusikossa-kuosilla, joka on monen vuoden ajan ollut yksi lempparini! Iltaisin lasten mentyä nukkumaan, käperryn sohvan nurkkaan ison teemukin kanssa nauttimaan iltateeni.


Toiset meidän lemppareista ovat nämä Marimekon lautaset, jotka ovat kokonsa puolesta ehkä hieman pienempiä kuin ruokalautaset, mutta suurempia kuin leipälautaset. Meillä näitä käytetään kyllä myös leipälautasina, koska Teeman pienet lautaset ovat niin pieniä, että niihin ei mahdu kahta leipää vierekkäin. Tämä koko on siis lapsiperheessä monikäyttöinen, kun tähän mahtuu hyvin myös lasten ruoka-annokset. Meillä taitaa olla ainakin kolmea eri kuosia näitä lautasia. Minusta on ihan kiva, että nämä ovat keskenään erilaisia, kun tyyli on kuitenkin sama. Vähän kuin olisi lasten lautasia jollakin hahmolla, mutta tyylikkäämpinä. Lapsetkin tykkäävät päästä sanomaan, minkä lautasen haluavat. Näitä meillä ei taida olla kuin ehkä neljä ja ne ovat aina tiskikoneessa, koska niitä käytetään eniten meidän lautasista. Tyttöjen iloksi tilasin kankaan kanssa samassa paketissa Finnish design shopilta pari näitä vaaleanpunaista lautasta sen Kuusikossa-mukin lisäksi.Juuri tuossa äsken miehelle esittelin innostuneena tätä sivustoa, että kuinka näppärästi tuolta löytää eri paikkojen hinnat sisustusjutuille. Ei tainnut olla ihan yhtä innostunut asiasta kuin minä! Jos siis haluat päästä vähän helpommalla etsiessäsi tiettyjä sisustusjuttuja, tutustu ihmeessä Deginkaupppoihin. Itse ainakin tulen käyttämään tätä sivustoa jatkossakin aina kun tarvitsen jotain, mitä sivustolta löytyy. Tämähän on vähän kuin sisustajien nettiauto jos miesten vastaavaa miettii ;)

Oliko tämä sulle uusi sivusto? Miltä vaikuttaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti