torstai 16. helmikuuta 2017

Tyttöjen huone ja voimistelurenkaiden voittaja!

Me vaihdettiin kesällä hieman kalusteita tyttöjen huoneessa, enkä muista, että olenko laittanut enää sen jälkeen kuvia tänne blogin puolelle. Nyt ajattelin korjata vahingon ;) Joitakin vanhoja kuvia vielä pinnasänkyajalta löydät ainakin tästä.


Tuolla ikkunaseinällä meillä on ollut ikean Kallax-hyllykö ja nurkassa Malm-lipasto, joka olisi pitänyt turvallisuussyistä ruuvata seinään, mutta halusin mieluummin hankkia kalusteet, jotka korkeutensa puolesta sopisivat paremmin lapsille. Huoneen Malm oli siis sellainen korkea. Kallax on ihan näppärä hyllykkö, mutta kaipasin sitä, että tavarat saa pois näkösältä ja Kallax vaatisi kaikkiin koloihin siinä tapauksessa jotkut korit tai laatikot ja esimerkiksi kirjoille ne eivät ole kovin kätevät. 


Selailin kuvia lastenhuoneista ja törmäsin näihin Ikean Stuva-kalusteisiin, joita saa muunneltua kätevästi omiin tarpeisiin sopivaksi. Me ostettiin neljä erillistä runkoa, joihin sitten valittiin vähän tarpeen mukaan ovet/laatikot.


Meillä tuossa on kaksi kaappiosaa, joissa kummassakin on yksi hyllylevy. Ekassa säilytetään kirjoja ja epämääräistä lelusälää parissa korissa. Sitten on kaksi isoa laatikkoa, joista toinen kätkee sisäänsä leikkiruuat ja toinen nukenvaatteet ja muut nukketarvikkeet. Alemmassa on vielä kaksi tilanjakajalaatikkoa tuolla sisällä. Ihan reunassa on kome erikokoista laatikkoa ja noissa meillä on esimerkiksi palapelejä. Oon ollut tosi tyytyväinen tuohon säilytysjärjestelmään. Leluille on selvät paikat ja ne menevät näppärästi tuonne piiloon. Tilaa on hyvin ja syvyyden puolesta tuossa päälläkin mahtuu leikkimään hyvin esimerkiksi nukkekodilla.


Joululahjaksi tytöt saivat yhteiseksi Ikean keittiön ja se on ollut mieleinen. Sijoitettiin se tuohon sängyn viereen, niin se toimii yöllä samalla sitten yöpöytänä Aavan yövesipullolle. Kuvissa keittiön päällä koreilee ilmankostutin, joka on huoneessa ainoastaan pahimman flunssan aikana. Oikeastaan se on kyllä aika paljon käytössä ja sitä siirrellään huoneesta toiseen sen mukaan, kenellä on tarvetta :)
Kovin isohan meillä ei tyttöjen huone ole, mutta kyllä siellä silti hyvät leikit saa aikaiseksi. Seuraavaksi olisi sitten luvassa kerrossängyn etsiminen, koska kahta tavallista sänkyä tuonne huoneeseen ei saa kyllä millään mahtumaan.Sitten siihen kaikista jännimpään osioon eli voimistelurenkaiden arvonnan voittajaan! Tällä kertaa onni suosi Johannaa:
 


"Ehdottomasti mukana arvonnassa. Onnea ihanalle ja raikkaalle blogille! ~Johanna"

Laitan sulle tänään sähköpostia! Kiitos kaikille osallistuneille :)

3 kommenttia:

 1. Sähköposti tuli perille ja voi miten iloisia ollaan :) Täällä blogissa törmäsin renkaisiin ensimmäistä kertaa ja monesti olen käynytkin niitä vilkuilemassa valmistajan sivuilta. Vastaan sähköpostiisi, kun saadaan valittua mieleiset. Tämä oli varsinainen päivän piristys! ~Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta on aina niin kiva saada arpoa myös lukijoillekin jotain, kun sillä saa yhdelle muullekin iloisen mielen. Nämä on kyllä olleet niin hyvät, että huippua kun pääsette nyt tekin käyttämään :)

   Poista
 2. Hei, mistä on tämä ihana seinähylly tai minkä niminen? Kaunis ja ajaton huone. 😊

  VastaaPoista