torstai 25. syyskuuta 2014

Halpaa Metsolaa sikapäiviltä

Kävin tänään Aavan kanssa Kärkkäisen sikapäivillä sillä aikaa kun mies ja Veeti olivat perheliikunnassa. Sen kummemmin mitään tarjouksia en lähtenyt hakemaan, vaan kävin yllättäen kangasosastolla ja hiusvärin haussa. Tein kuitenkin pienen reissun yläkertaan katsomaan olisiko Metsolan alesukkiksissa kokoja. Siellä bongasin sitten tämän timanttimekon hintaan 14,9e (ovh. 34,90e) ja ostin sen, koska olin jo aiemmin katsonu samaa Metsolan myymälässä. Kooksi valitsin 86/92, joka ei mielestäni ollut mitenkään ison näköinen.


Vähän vastaavaa mekkoa olen suunnitellut tekeväni itsekin, mutta en ole vielä ymmärtänyt noiden taskujen ompelujärjestystä! Mekko pääsi hetkeksi seinälle Marimekon mekon seuraksi. Meillä on viikonloppuna mahdollisesti vähän valokuvausta tiedossa niin ajattelin näiden olevan ne vaatteet, jotka kuviin haluan.


Sukkiksia ostin kolme pakettia, kappalehinta oli 4,9e. Kaksi isoa laaria oli näitä ja väreinä lisäksi lime, valkoinen ja olikohan vielä oranssi.


Että jos yksivärisistä sukkiksista on pulaa niin sikäpäiville mars! :)

4 kommenttia:

 1. Lukaisin tämän postauksen eilen illalla, ja heti tänään oli syöksyttävä Kärkkäiselle :D Meille tarttui mukaan housuja pojille ja parit sukkikset, harmi vaan kun niitä oli lähinnä kokoja 60-80 ja 120-170...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, semmoinen vaikutus näillä blogeilla tahtoo olla ;) Kaverikin oli käynyt ostaan saman mekon lapsilleen ja sukkiksia. Itsekin noisin ottanut kokoa 90 jemmaan muta niitä oli tosiaan vähemmän.

   Poista
 2. Löytyykö jostain valmis kaava timanttimekon malliseen mekkoon vai pitääkö ite soveltaa? Tahtoisin niin kovasti ommella joululahjaksi siskon lapselleni mekon, mutta en kyllä tohi kaavaa alkaa tehdä :) Sulla on muuten mielettömän kiva blogi :)

  -Heljuska

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En itse ainakaan tiedä ja olen aikonut tuosta piirtää kaavat, mutta mun on tosi vaikea hahmottaa esim noita taskuja, että miten ne tehdään niin se homma on jäänyt mietintäasteelle :) Ja kiitokset!

   Poista