perjantai 16. joulukuuta 2011

Synkkää

Heräiltiin aamulla puoli kasin maissa ja lähdettiin Veetin kans ulos jo puoli kymmenen jälkeen. Pihalla oli vielä siihenkin aikaan melko hämärää, johtuen osaksi myös pilvisestä säästä. Täällä on kaikki tiet aivan peilijäällä tai sitten loskalla, joten otettiin rattaat ja käytiin pitkästä aikaa vaunulenkillä. Saihan tuota olla varovaisena, kun ei ole nastoja lenkkareissa, mutta perille päästiin ilman yhtään pyllähdystä! Rattaista saa onneksi hieman tukea, jos meinaa jalka luistaa. Pitää kyllä varmaan käydä ostamassa ne liukuesteet lenkkareihin, jos meinaa tämmöisillä keleillä yhtään ulkoilla.Näin "paljon" täällä on enää lunta jäljellä. Toivottavasti viimeisetkin ei sula pois ennen joulua. Musta joulu on niin tylsä :( No, on tässä vielä viikko aikaa sadella lisää, joten pidetään peukkuja, että saataisiin edes vähän lisää lunta aatoksi. Näyttää muuten ihan siltä, että olisin ollut illalla lenkillä, kun on niin pimeää!


Lyhdyissäkään ei ole tullut pidettyä paljoa kynttilöitä, kun on ollut niin sateisia ja mälsiä iltoja.


Veetin päikkäreiden aikaan sain ommeltua Veetille yhden paidan. Kangas ostettu facebookin kautta. Tuo Kalastava karhu on vaan niin kivaa!


 
Laitoin tällä kertaa merkin niskaan, kun helma on monesti housujen sisässä ja se merkki jää sinne sitten piiloon. Kaava Papana-paita Ottobresta ja koossa 86cm. Lisäsin vähän pituutta helmaan, mutta muuten hyvän mallinen kaava, ei yhtään niin iso, kuin nuo Ottobren kaavat yleensä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti