torstai 26. toukokuuta 2011

Rennon letin opettelua

Bongasin tänään Kalastajan vaimo-blogissa video-ohjeen rennosta lettinutturasta. Video ja blogi löytyy täältä. Tuommoista olen aina halunnut, mutta oma tukka on jotenkin niin jäykkä, että ei siihen rentoa saa tekemälläkään... Hyvä vinkki ainakin minulle oli tuo hiuspuuterin laittaminen tuohon letitettävään osioon. Ja kappas, minultahan löytyikin kaapin perukoilta Osiksen puuteri, joten ei muuta kuin testaamaan. Kyllä siitä näin eka yrittämällä tuli sellainen, että ehkä juuri ja juuri letiksi tunnistaa :) Takaa jäi liian alas ja tuota nutturaa nyt en alkanut tälle iltaa sen kummemmin vääntämään. Laitoin vain jotenkin kiinni. Tämmöistä paksua jäykkää tukkaa kun ei ole mitenkään kamalan helppo vääntää tuommoiselle huolettomalle nutturalle, kun ne hiukset sojottaa piikkisuorana sieltä nutturasta... Ihmiset, joilla on suora ja jäykkä tukka ymmärtävät varmasti mitä tarkoitan. Ja anteeksi juurikasvu! Pitää varmaan käydä ostaan väri tällä viikolla :)
Tänään sain valmiiksi väliaikatyönä olleen Wurmin. Aikaisemmin olen tehnyt samasta langasta huivin ja nyt tein pipon niin esittelen ne kerralla kun huivia en ole yksinään viitsinyt laittaa.

Ja kyllä vaan näytän idiootilta kun ei näy hiuksia tuolta myssyn alta! Lisäksi pää on epämuodostuneen möykkyisen näköinen kun alla on se letti :) En raskinut purkaa sitä heti...

Malli: Wurm
Lanka: Drops delight
Puikot: 3½mm ja 4mm
Langankulutus: 30gHuivi
Malli: Lacy Baktus  
(jota muokattu pidemmäksi tekemällä osaan huivia lisäykset ja kavennukset vain joka toinen kuvio)
Lanka: Drops delight
Puikot: olikohan 3½ vai 4mm
Langankulutus: 103g

Eilen käytiin Veetin kanssa taas leikkikentällä kiikkumassa ja testaamassa uutta lapiota ja ämpäriä ja kameran unohtuessa kotiin otin muutaman kuvan kännykällä.


Oma hiekkainen kenkä taisi olla eka kiinnostavin asia.

 Mitäs tällä kapineella tehdään?


Tässä ois tämmöinen kumma astia, onko siellä pohjalla jotain kiviä?

Välistä piti seurata isompien poikien leikkejä liukumäessä.

Niin ja niille (eritoten Veetin mummuille), jotka väittää, että Veeti ei kiukuttele koskaan, niin tässä todisteita! Samalla kuvaa Veetin uudesta Me&I:n norsupaidasta, jonka tilasin kesäksi. koko 74/80 näytti olevan tosi passeli.Testattiin eilen  myös noita muita vaatteita, mitä tilasin sieltä kutsuilta. Kilpparibody koossa 86/92cm oli jo ihan hyvän kokoinen, kun oli niin kapeaa mallia. Ja kuten ajattelinkin, oli nuo housut ihan täydelliset hoikalle lapselle! Koko 80cm on lahkeesta vielä melko reilu, mutta näitä ajattelinkin vasta ensi talveksi kun tällä hetkellä housuja on ihan tarpeeksi. Noiden lisäksi kasvamista odottelee se kilpparihaalari!


2 kommenttia:

  1. Nuo housut on aivan huiput hoikalle lapselle. meidän keskimmäiselle ostin,kun hän ei enää vaippoja käytä niin ei pysy mitkään housut jalassa, paitsi Lindexin velourit ja nuo Me&I housut.

    VastaaPoista
  2. Voi mitä ihania töitä blogistas löytyykään! Tää pipo on yks mieluisimmista :)

    VastaaPoista