torstai 10. kesäkuuta 2021

Valmiita pintoja raksalla

On tullut päivitettyä rakennusprojektin edistymistä enemmän tuonne Instan puolelle, mutta laitetaanpas tännekin nyt väliaikatietoa meidän raksalta. Pintoja alettiin tehdä jo huhtikuussa, mutta maalauksen jälkeen rakennusmiehet siirtyivät toiseen kohteeseen ja meidän raksalla odoteltiin lattiavalujen kuivumista. Nyt lattia on vihdoin kuiva ja sisällä on päästy jatkamaan pintojen laittoa. Myös kattopaneelit on paikoillaan ja sähkötöitäkin on tehty eteenpäin.


On ollut kiva nähdä, miltä meidän valitsemat tehostemaalit ovat näyttäneet livenä seinissä. Kaikki valinnat oli oikein kivoja ja sellaisia mitä oltiin ajateltukin! Tämä tumma harmaa Tikkurilan basaltti on meidän omassa makuuhuoneessa ja kuva on ajalta ennen lattian ja katon asennusta. Nyt molemmat ovat jo paikoillaan.


Työhuoneeseen valittiin tuollainen hieman petrooli sävy. Se on Tikkurilan värikartan sävy N491 eli hyvin saman tyylinen kuin Tikkurilan petrooli, mutta hieman vaaleampi ja ehkä enemmän siniseen taittava.

Olohuoneessa tv-seinä tuli tummemmalla harmaalla, tämän sävyä en yhtäkkiä muista, mutta pitää kaivaa se ja päivittää tänne. Tämäkin oli sellainen rehellinen harmaa, joka ei taita esimerkiksi beigeen yhtään. Yleisvärinähän meillä on koko talossa pääsääntöisesti Tikkurilan harmaa. Ainoastan tyttöjen huoneissa on Tikkurilan valkoinen tehosteiden kaverina.


Olohuoneesee on asennettu myös takka ja nyt siinä on jo piippukin paikoillaan.  Kuva vaan on vanha. Takka on Linnatulen Piccolo, joka on sekä kiertoilmatakka että varaava takka. Pitää laittaa parempia kuvia jossain välissä, kun muistaa niitä raksalla käydessä ottaa!


Joitain viikkoja sitten saatiin makuuhuoneisiin myös vinyylit paikoilleen. Meille valikoitui vinyylilankku sen korkkia paremman vedenkestävyyden vuoksi. Tarkalleen lattia on Lamellan Clix 33 värissä Satin white oak. Tuo on sellainen melko viileän vaalea sävy, jossa on kuitenkin ihan hipaus lämpöä ja on livenä juuri sellainen kuin kuvittelinkin! Kulutusluokan 33 luulisi kestävän lapsiperheen elämää. Eikös tuo ole jo julkisen tilan kulutusluokka?
Myös meidän makuuhuoneen Dyynipaneeli on laitettu seinälle ja se on kyllä todella kaunis! Sopii niin hyvin yhteen tuon tumman harmaan seinän kanssa. Tältä näyttää meidän kodin pinnat tällä hetkellä. Kattolistat uupuvat ja niiden kanssa iskikin jo pieni kriisi, koska meidän valitsemaa listaa ei tahdo saada. Sitä ei ole ollut vissiin täällä saatavilla ollenkaan useampaan kuukauteen ja nyt kesälomien vuoksi sitä ei ole ihan heti tulossakaan. Käyn kuitenkin tsekkaamassa samasta listasta yhden toisen värin, joka voisi sopia yhteen meidän kattoon. Muotoa en halua vaihtaa, koska ollaan valitettu yksinkertainen varjolista, joka on suorakaiteen mallinen eikä sellainen kovera kuten yleensä. Jos väri ei natsaa niin sitten vaikka muutetaan ilman listoja!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti